Start to Run – Slowly on track again

 photo Pictures16_zpsqfguvkqe.jpg
Langzaam maar zeker komt mijn motivatie op te sporten terug. En ik moet heel eerlijk zeggen dat voelt fijn!.

Mijn week bestond uit twee dagen werken, klopt, dat is inderdaad niet veel! Maar deze dagen besloot ik te fietsen naar mijn werk, dat is 11 kilometer heen en 11 kilometer terug, zo die heb ik al in de pocket! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik fietsen op dit moment veel lastiger vind omdat het weer niet echt mee speelt, het is absoluut nog niet koud, maar er staat wel een hoop wind!

De volgende training stond gelijk op de planning op 1 januari. Mijn spieren waren super gespannen, alsof alles strak stond en dus ging ik een lesje Yoga doen, nog steeds ben ik van mening dat dit absoluut niets voor mij is. Maar heel soms moet ik het gewoon doen. Dus lag ik op 1 januari op mijn yogamatje oefeningen te doen, iets wat heel fijn was voor mijn spieren, maar het werd tijd voor wat meer activiteit.

Op zondag stond er een duurloop gepland maar ik kreeg vrijdags een uitnodiging voor een bootcamp. De bootcamp was om 10.30 en aangezien ik niet echt een (zondag)ochtend persoon ben was dit een uitdaging. Uiteindelijk ben ik toch naar de bootcamp geweest (daar lees je vrijdag meer over), want om heel eerlijk te zijn denk ik niet dat ik zou gaan hardlopen, onze planning was zo druk daar had hardlopen niet tussen gepast. Dus de uitnodiging was een mooie starter.

Al met al niet een slechte week, een week waar ik tevreden over mag zijn!
Hoe ging jouw week?

XoXo

3 thoughts on “Start to Run – Slowly on track again

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.