Start to Run: Sneeze and No Run

 photo IMG_2130_zpsiwmu9gqh.jpg
Nee deze week was niet de beste week! Lang leven de R in de maand.

Maandag ging ik op de fiets naar mijn werk. Ik merkte tijdens het fietsen dat ik het benauwd had. Dit is vreemd, ik heb een weekje niet gefietst dat wil niet zeggen dat mijn hele conditie weg is. Op mijn werk begon ik te niezen en in de avond begon mijn keel dicht te zitten. Lekker, ik word verkouden. Ik heb de hele herfst en winter periode mijn best gedaan om er onder uit te komen en vlak voor het einde word ik nog even verkouden! Dat is balen!

DInsdag besloot ik het rondje rennen over te slaan. Mijn verkoudheid was te erg en ik was te moe! Lekker vroeg mijn bedje in.

Woensdag was mijn verkoudheid nog steeds niet over. Ik had een rot nacht gehad en ging iets eerder van mijn werk weg om bij te slapen. Na het slapen ging het een stuk beter, ik besloot te gaan crossfitten. Tijdens het crossfitten ging mijn neus open en kon ik gelukkig weer vrij ademen! Dat was wel lekker!

Donderdag en vrijdag besloot ik toch nog even rustig aan te doen! Toch die verkoudheid maar even afwachten.

Zaterdag was er een crossfit training waar we heen gingen, deze bestond uit burpees en trusters en dat heb ik geweten! Ik was kapot na de training ookal was die niet zo zwaar als anders, we bleven nog een klein stukje kijken naar de Open en vervolgens gingen we naar huis.

Zondag stond er een hardloopsessie op de planning, maar toen ik wakker werd voelde ik het al, ik kon amper mijn bed uit komen, die trusters zitten aardig in mijn benen, gelukkig kan ik deze week mijn planning zo schuiven dat ik van de week een loopje kan doen 🙂 Vandaag maar een extra dagje rust!

En hoe ging jouw week?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.