Start To Run: Sportief bezig zijn

 photo 2015-02-10095816_zps16552ca5.jpg
Deze week ben ik redelijk bezig geweest! Het was een redelijk fijne week.

Maandag begon rustig aan. Ik deed even boodschappen en dat is op zich al een ย workout. Maar ik kan weer de hele week eten.

Dinsdag had ik training van de loopgoep. Het was koud ik was een beetje gestresst dus ik had een mega hoge hartslag en deze kreeg ik niet omlaag! Shit! Daarnaast kreeg ik last van mijn knieholte! Wat was dit! Na iets minder dan een uur ben ik teleurgesteld (in mijzelf) naar huis gekeerd! Dit was helemaal niet de bedoeling! Chips! uiteindelijk had ik toch nog 3,9 km gelopen. Niet slecht eigenlijk!

Woensdag stond er een Nike Training Club op de planning! Ik heb 45 minuten staan springen wat was dat zwaar!!! Ik had de volgende dag flink wat spierpijn!

Donderdag zou ik gaan hardlopen bij mijn ouders. Helaas liep dat wat anders. Want we kregen pech, dat kon je hier lezen.

Zaterdag ging ik een poging om mij te wagen aan Yoga, ik kwam tot een conclusie. Dat is niets voor mij, Ik vind sporten hel leuk maar ik moet wel iets actief zijn, Ik moet mijn hart voelen pompen. Dus nee, ik stopte er snel mee.

Zondag was het runningtime! Nog een beetje voorzichtig omdat ik een beetje bang was voor de pijn in mijn knie liep ik rustig aan! Maar man! Wat was het lekker, ik liep mijn route langs het kanaal, het zonnetje scheen en het was gewoon heerlijk! Yes It feels great! Ik liep uiteindelijk 4,1 km. Wat niet slecht is!

Uiteindelijk was ik redelijk tevreden. Het kan natuurlijk beter, zeker de dinsdag en de donderdag! Op naar een nieuwe week!

XoXo

P.S. vanaf deze week laat ik zien wat ik allemaal gedaan heb door middel van een foto van mijn trainingsdagboek. Vinden jullie het leuk?

 

5 thoughts on “Start To Run: Sportief bezig zijn

    1. Linda Bericht auteur

      Nike Training Club is afgekort als NTC, dit is een trainingsapp op je iPhone of je Android toestel. De workouts die je kan kiezen zijn tussen de 15 en 45 minuten

      Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.