Start to run: Standje rustig

 photo Pictures20_zpss2dtgth2.jpg
Wat een drukte! En wat een kou! Deze week ging het sporten iets minder.

Toen het maandag zo ijs en ijs koud was zaten mijn zus en ik heel sportief op de fiets om naar het werk te fietsen, mensen lief wat was het koud! We deden er daarom ook extra lang over (of kwam dat door het kletsen). Het laatste stukje (van Lunetten naar Utrecht) fiets ik alleen, maar ook toen kon ik niet doorfietsen! Terug hetzelfde riedeltje alleen wat sneller. Mensen wat was het koud.

Dinsdag kon de kou mij weer niet schelen, ik ging weer fietsen. Het lijkt wel aldof je lichaam went aan de kou want het leek een stuk warmer. Ik fietste er dit keer ook lang over, maar niet zo lang als de eerste keer, de terugweg was ik ongeveer een uur onderweg. Maar ik was wel sportief bezig geweest!

Woensdag stond er een crossfit les op de planning! Ik vind het stiekem altijd wel even spannend! Wat ga we nu doen? En ben ik al (iets) sterker geworden?  Eind februari zijn de open crossfit games en vanaf nu gaan we daar wat gerichter op trainen. Zelf doe ik niet mee met de games, maar gericht trainen kan absoluut geen kwaad.

We in begonnen met een flinke warming-up, gevolgd door een stukje techniek, We gingen een oefening doen met de ringen, nou mensen ik kan je vertellen, hangen in de ringen is totaal niet voor mij besteed! Ik ben daar toch echt voor afgekeurd. Na dit stukje techniek gingen we verder met de WOD. De WOD was iets rustiger, nog ging ik er keihard voor en was ik na de WOD toch gesloopt.

De volgende training stond op donderdag gepland maar mijn lichaam schreeuwde om rust. Dus ik besloot rust te geven door deze week mijn hardlooptrainingen op te schuiven. Niet het slimste wat ik ooit gedaan heb maar het was nodig.

Zaterdag stond er weer een training op de planning. Een crosstraining! En deze heb ik gevoeld! We moesten heel veel touwtje springen, Toes to bar oefeningen (want ik krijg mijn tenen nog lang niet naar die bar toe), lounges, boxsjumps. Ik heb het allemaal gedaan en na de training was ik KA-POT. Toen de training ten einde was wist ik niet of ik moest lachen of huilen, maar ik had het gedaan. De rest van de dag was ik ook echt niets waard, wat stiekem wel een beetje balen was.

Een weekje wat rustiger aan qua lopen, maar lekker actief met crossfiets, op naar een nieuwe week!

XoXo

1 thought on “Start to run: Standje rustig

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.