Start to Run: Stans van der Poel, gewoon rennen en Run2Day

 photo Picasa11_zpsrixprf5x.jpg
Wauw, afgelopen week was qua lopen apart te noemen. En eigenlijk weet ik niet waar ik moet beginnen!

Laat ik bij het begin beginnen. Maandag en dinsdag ging ik fietsend naar mijn werk zoals gewoonlijk deed ik daar ongeveer 40 minuten over behalve dinsdagmiddag toen ik naar huis fietste! Ik ging super hard en was met 35 minuten thuis en voelde mij heerlijk!

Ook had ik dinsdags een training met Stans van der Poel. Ik had mij daar verschrikkelijk op verheugd en het werd een giga domper! Teleurstellend en gekwetst kwam ik daarvan terug. Waarom. Nou zitten jullie goed?
Stans van der Poel kwam vertellen over het boek ik hardlopen (review vind je hier). Super leuk natuurlijk want ik heb het boek gelezen en je kent het wel. Tijdens de presentatie had ze het nogal over overgewicht. Goed ik weet dat ik dat heb, waarom denk je dat ik zo op mijn eten let en waarom ik zoveel train? Maar oke, ook ging ze ons omslagpunt berekenen cool! Want daar was ik wel benieuwd naar. Toch was ik huiverig, maar ik ging mee.
Ik liep best lekker en bij 11 km per uur moest ik afhaken anders zou ik al mijn eten uitspugen dat wou ik niet. Terwijl ik naar boven liep zei Stans van der Poel, doodleuk en keihard: “Je hebt talent je moet alleen afvallen”. Oke, had iemand die klap in mijn gezicht besteld? Want dat had ik niet! Ik knikte braaf ja, eigenlijk was ik in een soort shock. Thuis was ik pas boos! Wie denkt ze wel niet dat ze is? Ik weet heus wel dat ik te zwaar ben! Maar dat hoef je niet zo keihard te zeggen de bitch! Ik kan nog meer vertellen maar laat ik kort zijn, ik wist niet meer of ik hardlopen wel leuk vond alleen maar omdat iemand zo iets zeg.

Maar ik liet mij niet kennen. Woensdags was ik vrij en toch trok ik mijn hardloopschoenen aan een klein rondje! Gewoon om te laten zien wie ik ben! Ik liep maar 2,20 km maar het was heel lekker! Ik kon het natuurlijk niet laten om een dikke selfie te posten en te denken dat Stans van der Poel mijn schoen ergens mocht planten…… 😉

Donderdag zou super leuk worden! Ik had een training bij Run2Day ter voorbereiding van We run AMS! Wahoo!! Ik had er zin in! Met een groepje van 8 meiden startte wij de training en het was zo leuk! Ik ben niet de snelste, maar er was een soort stofzuigsysteem waardoor wij iedere keer werden opgepikt door de snelste! Dat was eigenlijk wel gezellig!
Uiteindelijk liep ik nog 4,90 km en was ik toch trots op mijzelf!

Vrijdags had ik een rustdag dat was maar goed ook! Ik trainde natuurlijk drie keer achter elkaar en mijn spieren vonden dat niet leuk!
Zaterdags kreeg ik dat nog even extra te voelen, Ik liep de trap af en mijn knie gaf aan, oke Linda nu genoeg getraind! hmmzz.. Een extra dagje rust inplannen maar? En zondag? Zondag sloeg het noodlot toe, ik werd grieperig!!

Nee ik kan niet ziek zijn! Ik moet donderdag weer naar Run2Day ik moet zondag 5km bij de Utrecht Science marathon lopen! HELP!!!!

XoXo

 

1 thought on “Start to Run: Stans van der Poel, gewoon rennen en Run2Day

  1. Linda

    Stans is stom, en je moet je er inderdaad niks van aantrekken want jij bent TOP bezig!! En nu lekker uitrusten en uitzieken en hopelijk snel beter 🙂

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.