Start to Run – Stressing out!

 photo image 09092016_zpsawqrifzx.jpgEen nieuwe week! Een week waar ik een klein beetje stress had en een week waarin ik veel wilde sporten!

Maandag, een nieuwe week start met werken, ik was in de ochtend lui en pakte de trein naar mijn werk. Maar in de avond was er een lesje crossfit! Ik mag helaas niet pressen en liften, maar gelukkig ben ik niet de enige in de les, dus samen met nog iemand maken wij onze eigen les, ik kan je vertellen ik was kapot, eigenlijk was het best wel zwaar!

Dinsdag ging ik op de fiets naar mijn werk (en natuurlijk terug). In de avond wilde ik een rondje hardlopen, maar vriendlief was laat thuis. En eigenlijk had ik geen zin, ik besloot wat werk voor woensdag te doen zodat ik woensdag wat meer tijd had!

Woensdag was ik eindelijk weer een keertje vrij.  Door een fijne mug die in onze slaapkamer zoemde was ik om half 7 al wakker! Even social media controleren en aankleden maar! Tijd voor een ochtendrun! Geen ontbijtje erin niets en toch rennen, in het begin was het zwaar en eigenlijk tot kilometer 3 had ik zoiets van nee!!! Maar na kilometer 3 ging het steeds soepeler. En toen ik bij mijn huidige afslag was om naar huis te gaan dacht ik ik kan er nog wel eentje verder en nog een keer dacht ik dat, totdat ik dacht, nu moet ik naar huis want ik moet naar de tandarts. Dus naar huis ruim 5 km in de pocket en snel douchen naar afspraak 1 de tandarts. Daarna snel wat blogs maken en door naar afspraak 2 de schoonheidsspecialiste, toen ik daar heerlijk lag bij te komen voelde ik de vermoeidheid inslaan, chips mag niet! Daarna was het tijd voor afspraak 3 Fysio. Na een flinke pijniging ging ik naar huis. Eten koken en naar Crossfit. Bij crossfit kregen we een flinke beentraining. NEE!! Daar had ik niet op gerekend! Halvewege de WOD voelde ik de verzuring al in mijn benen. Ik strompelde naar de auto en was blij dat ik in bed lag.

Donderdag word ik wakker, als ik hard gesport heb ontwaak ik uit een soort coma, ik lig stil in bed durf mijzelf niet te bewegen. Bang voor spierpijn. Uiteindelijk moet ik toch opstaan. Hmm..het valt mee. Lopen gaat goed. Op de fiets naar mijn werk. Als ik eenmaal mijn kont op het zadel plant voel ik de spierpijn in mijn bovenbenen. In de loop van de middag wordt het steeds erger! Ik besluit rust te nemen!

Vrijdag fiets ik naar mijn werk en terug! Rustig aan! De spierpijn zit er nog steeds. Daarna gaan we heerlijk BBQen en vroeg naar bed!

Zaterdag ben ik druk bezig wassen en alles bij elkaar zoeken! Ik heb gewoon geen tijd om te sporten! En ik weet nu al zondag ook niet! Tenzij je winkelen op schiphol mee telt.

Uiteindelijk ben ik best tevreden met deze week! Mijn rondje van woensdag was ontzettend fijn! En nodig uit naar meer fijne rondjes!

Hoe ging die bij jou?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.