Start to Run: Strike 3

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Wauw wat ging afgelopen week heerlijk met lopen, ik liep maar liefst drie keer! Ik kan mij zelf niet eens herinneren wanneer ik dat voor het laatst gedaan heb!

Woensdag rende ik met mijn zus en haar loopmaatje, ik liep lekker op en kon het hazen oefenen, nou eigenlijk ging dat wel redelijk en voelde het goed, na het hardlopen was ik moe, maar niet op, gewoon tevreden.

Om alles maar keurig in een loopschema te houden moest ik donderdag ook naar buiten voor een rondje, het was volgens mij mijn eerste rondje weer in het donker, dat had ik al tijden niet gedaan! Met een lampje op mijn arm een fluor shirt en een fluor haarbandje ging ik op pad, ik had zelfs voor het eerst weer mijn lange tight aan, dat was lang geleden! Het rondje ging heerlijk en ik had het gevoel dat ik vloog. Aan mijn tijd te zien vloog ik wat minder, maar het was heerlijk, tevreden en zelfvoldaan kwam ik thuis.

Zaterdags wilde ik weer gaan rennen, helaas kwam het er niet van ik was te moe, gelukkig was het weekend en kon ik het opschuiven.

Zondag: Het duurde heel lang voordat ik naar buiten ging, ik gaf de excuus aan wintertijd, vriendlief aan mijn luiheid. Maar toen ik uiteindelijk naar buiten ging was het heerlijk. Ik liep alle “drama” van de afgelopen week weg en ik postte later ook op Instagram. Happy runs are the best en dat was ook zo.

Uiteindelijk ben ik super trots op mijzelf, ik liep afgelopen week gewoon 3x. En dat is een flinke vooruitgang na de afgelopen weken!

Ik heb er weer zin in!

XoXo

1 thought on “Start to Run: Strike 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.