Start to Run: Stuk beter

 photo Pictures_zpsemkzaqvd.jpg
Deze week was een stuk beter dan vorige week en dat voelde eigenlijk heel goed!

Maandag begon gelijk heerlijk met een stuk fietsen naar het werk en natuurlijk weer terug! Na een kleine drama (als in de oven ging stuk en mijn eten stond er net in) gingen we naar Crossfit.

De WOD bestond uit Deadlifts en box jumps. Deadlifts kan ik wel, dat is niet zo lastig (al moest ik wel flink gecorrigeerd worden toen ik moe werd). Box jumps zijn een andere opgave, die box is zo hoog! Dus jumpen durf ik nog niet echt. Maar opstappen wel. Dus deed ik dat maar! Na de WOD was ik het wel zat en na mijn bakje kwark thuis helemaal dus ging ik lekker slapen.

De volgende ochtend werd ik wakker en ik voelde wel dat ik wat gedaan had, niet dat ik mega spierpijn had, maar ze waren wel wat stijf. Ik ging op de fiets naar mijn werk en natuurlijk weer terug, eigenlijk wou ik een stukje gaan rennen maar omdat we gingen kijken voor een nieuwe oven (wat niet gelukt is) kon het rennen geen doorgang vinden.

Woensdag is crossfitdag! En wat voor een Crossfit! De WOD was knetterzwaar! Ik heb heel veel touwtje gesprongen, wall balls gedaan en nog veel meer, de workout was echt heel zwaar. Hij was zo zwaar dat ik aan het einde van de workout gewoon aan het kokhalzen was (sorry maar het was zo). Daarna deden we nog een backsquat. De vorige keer ging die bij mij met 35 kilo volledig mis, maar dit keer deed ik de backsquat gewoon met 35 kilo! Dat voelt goed! Zo eindigde mijn lesje crossfit toch nog goed 🙂

Donderdag voelde ik dat ik getraind had, mijn spieren waren vermoeid (mijn hele lichaam trouwens) daarnaast was het weer niet al te best, ik mocht van mijzelf dus lekker met de trein naar het werk. In de avond wou ik eigenlijk gaan trainen maar mijn vriend zijn moeder was jarig dus gingen we daar heen in plaats van trainen.

Vrijdag was het weer prima weer om te fietsen, dus deed ik dat 11 km heen en 11 km terug. Ik was later thuis dan mijn vriend (voor het eerst in denk ik twee jaar). Dus hij stond lekker te koken. In de avond reden we naar Ridderkerk om een nieuwe oven te halen. Jeej ik kan weer bakken!

Zaterdag was een rustigdagje, een verjaardag van mijn schoonzusje (met lekkere kwarktaart #notsohealthy). Daarna kreeg ik mega hoofdpijn dus met een pijnstiller op de bank.

Zondag was duurloopdag! Na een lekker ontbijtje duurde het nog dik een uur voordat ik mijn hardloopkleding aan had, maar eenmaal buiten liep ik zo door. Dit kwam doordat ik de wind in mijn rug had, want mensen, wat stond er een wind! Niet normaal. Ik besloot een stukje van de route van mijn vader te lopen, dan moeten we lang het KPN gebouw. Het KPN gebouw staat op de meest winderige hoek van Houten, daar is bijna geen doorkomen aan als er een flinke woei staat). Hardlopend met een flinke windkracht en langs dat gebouw, dat gaf een leuk dingetje voor Snapchat weer! Verder was de wind natuurlijk vervelend maar niet super lastig, eigenlik was het wel lekker als die in de rug was. Ik liep 5km op een heel traag tempo, ik denk dat het kwam omdat ik te warm was aangekleed, daar moet ik echt even rekening mee houden. Maar het voelde goed, op naar een nieuwe week!

Hoe ging jouw hardloopweek?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.