Start to Run: Take it easy

  Deze week was een rustige week en uiteindelijk was het eigenlijk niet zo erg.

Ik moet heel goed nadenken hoe deze week qua lopen want het is naar mijn idee al zo lang geleden! 

Ik heb alleen dinsdags gelopen. Ik ben eerder van het werk weg gegaan zodat ik lekker op tijd was voor een rondje rennen en dat was heerlijk.

Ik was om kwart over 4 thuis en om half 5 stond ik met mijn kleren aan, het was niet fris maar het regende iets. Ik had een driekwart tight, shirt en hardloopjack aan en het was warm!!!

Er stond een interval op de planning 1 minuut rustig 1 minuut snel. Dit keer geen wandelen, maar blijven rennen. Ik heb een heerlijk driehoekje wat een perfecte baan is, oke het is een grote baan, maar dat maak niet uit het is een prettig driehoekje, er lopen altijd mensen, langs de huizen. Kortom fijn voor mij. Ik had een frustrende dag achter de rug en niets ging zoals ik het zou willen. Dus een interval was niet slecht.

Wat was het heerlijk ik heb gewoon soms keihard gerend en echt even mijn koppie leeggemaakt. Met een dikke smile kwam ik terug thuis! Was elke training maar zo.

Donderdag besloot ik niet t gaan trainen, ik was te moe en ging heerlijk chillen bij vrienden. Trainen kwam het weekend wel.

Het weekend kwam veelste snel en ik kon gewoon niet trainen. Ik kon niet lopen. Waarom weet ik niet maar ik blokkeerde volledig en ineens was ik zo moe. Mentaal ben ik gewoon even op. Ik besloot toch maar wat rustiger aan te doen. Even niet lopen. In plaats van lopen deed ik iets wat totaal anders. Ik heb mij namelijk het hele weekend vermaakt met kleuren! Soms als ik volledig blokkeer is dit de oplossing en het werkte redelijk. 

Deze week weinig hardlopen, hopenlijk aankomende week wat meer!

XoXo

1 thought on “Start to Run: Take it easy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.