Start to run: The show must go on!

 photo Start to run 10-08_zpswlfoqcsq.jpg
Geen zin hebben kan, dat las je vorige week al! Maar deze week moest ik toch echt wel weer aan de bak!

Maandag ik moest eerder weg van mijn werk omdat ik last had van mijn arm, diagnose, een slijmbeursonsteking, rustig aan doen, je kan sporten maar niet op het niveau wat je normaal doet. Oke, ik kon wel janken (deed ik ook) hallo die halve marathon komt steeds dichterbij! Maar goed ik mocht wel sporten, dus toch naar crossfit. Bij crossfit gingen we deadliften, daar heb ik mijn schouder niet echt bij nodig dus kan ik dat gewoon de, de pull-ups sloeg ik over, nee ik mocht op een ander martelwerktuig, eentje voor de buikspieren. ik kan je vertellen ik heb drie dagen last gehad van mijn buikspieren en bedankt coach!

Dinsdag had ik een rustdag.

Woensdag ging ik weer is lekker hardlopen, ik deed een interval, 7×4 minuten hardlopen met twee minuten rust, heerlijk langs de appel- en peergaardes. Na ruim 5km kwam ik thuis en voelde ik mij heel erg blij. Dit was een lekker gevoel, waarom had ik dit gevoel niet na die 15 km van twee weken geleden!

Donderdag stond er een crossfitles op de planning, maar mijn arm speelde te veel op, even rust en de les….die verschoof ik gewoon naar vrijdag.

Vrijdag was het crossfitdag met mijn schouders is dat dus wat lastiger, vol vertrouwen begon ik met liften, al snel zei mijn schouder dat die dit niet leuk vind, dus deden we andere oefeningen zodat ik toch mee kon doen met de WOD, o ja, ik kreeg natuurlijk wel te horen dat ik flink eigenwijs was.

Zaterdag Nadat ik mijn wekker weer had uitgedrukt want oooooh mijn benen, sliep ik weer twee uur verder, snel schoonmaken, boodschappen doen want Gaby kwam gezellig eten! Er werd veel over sport gevraagd maar weinig aan sporten gedaan die dag.

Zondag, eerst gingen we fietsen naar Vroeg een super leuk tentje waar je biologisch en streekproducten konden eten, daar namen we een lunch, naar de lunch fietsten we naar huis. Daar aangekomen even bijkomen ik naar buiten, helaas gooide mijn darmen wat roet in het eten en dus sliep ik lekker een half uurtje op de bank in plaats van naar buiten te gaan. Ook wel lekker, maar niet de bedoeling!

Op naar een nieuwe week!
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.