Start to Run: Toch best wel lekker

Het was een lekker weekje, weinig sport maar wel genoten, vandaar een super kort verslagje

Een week met weinig (eigenlijk geen) krachttraining, maar ik kon wel wat sporten.

Maandag ging ik met het OV naar mijn werk in de ochtend was het nogal regenachtig, in de middag klaarde het op en ging ik naar weken eens stukje lopen! Het was echt tijden geleden, maar het voelde heerlijk! Dit moet ik eigenlijk vaker doen! De weg was rustig het was gewoon heerlijk en ik kon mijn hoofd heerlijk weglopen! Yes! Dit wil ik vaker!
 photo IMG_4119_zpsvr2nwokg.jpg
Dinsdag fietste ik naar mijn werk en weer terug, woensdag deed ik het zelfde, maar daarna ging ik samen met mijn vriend nog een stuk wielrennen. Ook wielrennen vind ik nog steeds erg leuk om te doen! De wind door je haren (helm). Lekker hard gaan (oke niet zo hard) en gewoon genieten. We reden bijna 40km en daarna was ik het wel zat, lekker onder de douche en naar bed!
 photo IMG_4144_zpskpyduytw.jpg
De rest van de week deed ik eigenlijk weinig sport gerelateerd. Ik fietste naar mijn werk maar verder hield ik rust. En eigenlijk was dat best wel fijn!

Xoxo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.