Start to Run: Touwtje springen en rennen langs het kanaal

 photo Pictures2_zps10tdfhy8.jpg
Deze week ging eigenlijk best wel lekker! En dat voelt eigenlijk ook wel goed!

Deze week begon met een hele week vrij en dat betekende dat ik mijn fiets ook niet aangeraakt heb. Maar daarintegen stond ik maandag wel buiten. Ik ging een klein rondje rennen en ookal regende het hele rondje ik vond het helemaal niet erg. Na het rondje ging ik snel douchen, even het zweet wegspoelen.
Dezelfde avond stond ik namelijk weer in de box voor een fikse crossfittraining. Een Tabata workout dat houd in dat je een oefening 20 seconden voluit doet en dan 10 seconden rust. Dit doe je acht keer en dan ga je weer naar de volgende oefening. Ik kan je vertellen dat ik aan het einde van alles best wel moe was.

Woensdag stond er weer een crossfit training op de planning. En deze was nog zwaarder. Op de planning stond namelijk ANNIE. En niet allen Annie, maar ook nog eens Snatching Annie. Kort samengevat: gewichtheffen, touwtje springen en op boxen jumpen. Meestal ben ik wel redelijk goed met touwtje springen maar dit keer bakte ik er niets van. Daar kwam een hoop frustratie bij kijken waardoor het nog meer mis ging. Zoals je leest ging het mij dus niet makkelijk af. Met 13.22 had ik mijn workout klaar en was ik moe!

Zondag was het prachtig weer en ik moest echt mijn hoofd leeglopen. De laatste dagen zijn gewoon niet makkelijk geweest. Dus schoenen aan en lopen. Omdat het zonnetje scheen en de weg bij het kanaal open was besloot ik naar het kanaal te lopen. Niets is lekkerder dan als je hoofd vol is een rondje langs het kanaal te lopen! Ik had mijzelf bedacht als ik nu de wind in mijn rug hou ben ik lekker snel. Ja, Linda en windrichtingen zijn echt slecht. Ik liep vol met tegenwind, maar het mocht niet baten. Ik lette een keertje niet op mijn pace en ging gewoon heerlijk lopen, ondertussen had ik een luisterboek van de Hongerspelen op mijn telefoon dus ik liep heel lekker, na 6 kilometer kwam ik met een iets leger hoofd en een voldaan gevoel thuis. Het enige wat er door mijn hoofd ging wat is rennen toch soms lekker.

Hoe ging jouw rondje deze week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.