Start to Run: Two weeks

 photo Pictures_zpsi5nlr5dj.jpg
Oeps…Ik was even uit de lucht. Gelukkig heb ik niet stil gezeten. En kan ik vandaag mijn start to run verhaal vertellen van twee weken

Waar was ik gebleven voor jullie? Ik had een weekje rust genomen, dit op advies van de fysio, ik mocht niet langer dan 30 minuten lopen. Dus deed ik op 30 april een rustig intervalletje. Dit ging prima en het was niet echt bijzonder.

Op 2 mei was er een super coole bootcamp met niemand minder dan Run Andrea Run, dat moest ik doen! Daarnaast mochten we de nieuwe Nike Free testen. Ik heb alles gedaan wat ik niet dacht te kunnen! Ik presteerde het zelfs om over een muur te klimmen die net zo hoog was als mij (oke met hulp van Andrea).
De volgende dag voelde ik het muurtje overal, oke Linda even rust.

Na 4 dagen besloot ik dat ik de koe bij de horens moest pakken, ik deed mijn hardloopschoenen aan en stopte pas na 1 uur en 21 minuten, ik had 10km gelopen. De rest van de dag was ik wel een beetje op! Maar het voelde goed ik had de 10km weer een keer in de benen!

Ik besloot te overleggen met mijn trainers wat moet ik doen? Nog een flinke interval de testloop en de rest rust voor We Run Amsterdam. En jullie kennen mij ik kan de kont nogal in de krib gooien heb tenslotte genoeg). Maar besloot te luisteren.

Afgelopen zondag ging ik aan de slag voor een flinke interval, maar ik ging niet goed weg. Na 500 meter zette ik gefrustreerd mijn horloge uit en ging ik naar huis. En waar ik normaal dagen over kon mokken merkte ik iets aan mijzelf. Ik dacht namelijk een slechte dag is balen, natuurlijk maar ik kan het! Dit was voor het eerst dat ik zo dacht en het voelde goed!

Deze week nog de test loop en voor de rest rust en dan!! WE RUN AMSTERDAM!!!! Wie zie ik daar?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.