Start to Run: Van 3, naar 2, naar 0

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg
Wat is er gebeurd afgelopen week? Mijn hardloopschoenen keken mij onschuldig aan! Ga met ons hardlopen please. Maar ik ontweek de blik van mijn sportschoenen. Daarom stonden ze de hele week op de mat staan.

Dinsdag had ik iets langer doorgewerkt en hadden we Fartlek bij de loopgroep. Nu vind ik Fartlek al geen leuke training en om dan “even” snel iets rond einde werktijd te doen is dan erg makkelijk. Dus deed ik dat ook. Daardoor was ik later klaar en kon ik niet meer trainen.

Donderdag moest ik vanuit Zeist terug met het OV. Vriendlief was ook onderweg naar Centraal. Hij besloot op mij te wachten bij de Media Markt en ik zou bellen als ik er bijna was. Ik bellen maar er werd niet opgenomen. Uiteindelijk ben ik bellend naar de Media Markt gelopen en daar vond ik hem! We kochten een nieuwe laptop (voor mij) en gingen nog een hapje eten. Tegen de tijd dat we terug waren was het acht uur en zat ik propvol van het eten. Lopen ging het niet meer worden.

Het weekend, tsja wat zal ik daar is over zeggen. Ik had het weekend echt een off weekend. Ik had geen zin om te lopen. Eigenlijk had ik gewoon geen zin om te bewegen.

Deze week had ik echt een offweek. Wat betekend dat ik deze week toch weer flink aan de bak moet! Over 2 maanden beginnen de eerste runs voor mij weer! Ik heb er zin in!

XoXo

3 thoughts on “Start to Run: Van 3, naar 2, naar 0

  1. JacquelineJacobs

    Een off-week heeft iedereen wel eens! Gewoon gaan, zul je zien dat je je beter voelt. Ik zit op het moment zo lekker in mn hardloop-flow. Ik wordt zelfs een beetje down als ik twee dagen niet gesport of gelopen heb.

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.