Start to Run: van Cardio naar Kracht

 photo Cardio_zpsb12lcvoj.png
Goed om heel eerlijk te zijn heb ik de afgelopen week ook niet echt mijn best gedaan om hard te lopen, geef niets we gaan gewoon door. Want ik heb een nieuwtje.

Volgende week komt er een blog online met mijn goede voornemens (ja ieder jaar trap ik er weer in), een van de voornemens is fitter worden en 10 kilo afvallen. Ja dat is een flinke klus, daarnaast wil ik sneller lopen met hardlopen na veel online google, ben ik eruit. Ik moet krachttraining gaan doen.

Ik heb ooit aan bootcampen gedaan, maar ik hou niet van vies worden (zweten wel maar op de grond rollen niet) en of de bootcampleraar het wist (hij wist het, dat weet ik zeker). Liet die mij expres door het zand rollen. Bootcamp wat trouwens verder erg leuk en de trainingen zijn heel goed, dus woon je in omgeving Houten wonendan kan ik zeker Outdoor Training Houten aanbevelen!! Dit is geen sponsoring, ik spreek uit eigen ervaring.

Maar goed, het is dus niets voor mij, want ik word er vies van! Maar ik moet wel wat aan krachttraining doen. Ook de sportschool is niets voor mij want ik moet toch een beetje begeleiding en ik moet toch een schop onder mijn kont krijgen als ik ga trainen. Een beetje motivatie, dat heb ik nodig.

Toen ik met vriendlief over dit alles had zei die ineens, weet je wat mij leuk lijkt. Crossfit! Ik begon mijn speurtocht en kwam bij DailyLin uit die de 5 voordelen van Crossfit vertelde. Maar ook bij GlowMagazine die even vertelt wat niemand vertelt over Crossfit.  Ondanks wat Glowmagazine mij vertelde ben ik niet bang en gaan we begin januari een proefles crossfit starten.

Ik hoop dat ik het leuk vind en met een half jaar wat gestroomlijnder en sterker ben zodat ik over een aantal maanden nog scherpere pr’s neer kan zetten.

XoXo

 

2 thoughts on “Start to Run: van Cardio naar Kracht

 1. Nina

  Wat leuk dat je gaat Crossfitten! Dat lijkt mij zoooo tof! Ik zou het ook graag willen, maar hier in de buurt is jammer genoeg geen Crossfit box… En we hebben dezelfde 2016 doelen, ik wil ook fitter worden √©n 10kg afvallen. We can do it!!!

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Bij ons in de buurt ook niet, ik moet echt met de auto *lui* daarom gaan we samen dan motiveer je de ander. Leuk dat we dezelfde doelen hebben! Zo kunnen we elkaar motiveren!

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.