Start to Run: Van drie naar twee

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Het hardlopen gaat over en weer! De ene week loop ik drie keer en de andere week loop ik twee keer. Dit keer liep ik weer twee keer.

Dinsdag besloot ik eerder weg te gaan van mijn werk. Ik kon namelijk niet trainen met de loopgroep. Ik ging naar Gooische vrouwen en ik moest gewoon hardlopen. Dus ik ging eerder weg van mijn werk en liep een rondje van 4,24 km. Tevreden dat ik had gelopen. Het lopen zelf ging heerlijk. Het was nog licht en dat is ook wel eens een keertje fijn.

Donderdag stond de volgende loop op de planning. Ik kwam rillerig aan bij de auto van mijn vader, die mij ophaalde. De verwarming zette die heel hoog, de auto besloeg, mijn vader had het warm en ik was nog steeds koud. Bang voor het griepvirus dat op mijn werk om zich heen grijp besloot ik maar zielig op de bank en in bed te gaan liggen en mijn loopje een keer over te slaan. Met een vitamine boost ging ik slapen, later bleek het nergens voor nodig te zijn mijn collega had ook last gehad van de kou, kortom het was gewoon koud geweest.

Zondag stond het volgende loopje op de planning. Ik werd wakker meeh, regen! Ik deed rustig aan ging ontbijten en ging aan de slag met mijn blog. Na een flinke kop thee zag ik dat het droog was! Jeej! Tijd om naar buiten te gaan! De eerste minuten ging wel oke, maar daarna. Ik kreeg kramp. Ik probeerde wat te strechten maar ik kreeg het er niet uit. Uiteindelijk dacht Evy de laatste 4 minuten “ach, je kan wel zonder muziek” en stopte er dus mee. Ik liep de laatste 4 minuten dus zonder muziek.
Ik baalde van de kramp en dat het gewoon niet goed ging. Maar goed, beter volgende keer!

Al met al heb ik het redelijk gedaan deze week. ik ben niet tevreden, maar volgende keer beter!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.