Start to run: wat vind ik ook alweer leuk aan hardlopen?

20140401-224803.jpg

Meestal voordat ik ga hardlopen vraag ik mij het altijd af waarom loop ik eigenlijk hard? Maar als ik eenmaal aan het lopen ben dan weet ik het weer, het maakt mijn hoofd heerlijk leeg! Maar afgelopen week bleef mijn vraag door mijn hoofd spoken! Waarom loop ik eigenlijk hard? Vind ik dit wel leuk? Enz.enz.

Het begon al vorig week al, ik ging naar de podotherapeut (dat konden jullie al lezen in mijn plog). Ik zakte nog steeds iets met mijn enkel dat kon verholpen worden met een stukje onder mijn zooltje. Zo gezegd zo gedaan. Maar toen begon de ellende pas.

Ik ben naar de fysio geweest voor mijn heupen (een hele tijd terug) maar omdat dat niet hielp ging ik naar de Podotherapeut, ik kreeg zooltjes en de pijn was voor grotendeels weg. Af en toe een steekje je kan er mee leven.

Maar donderdag ging ik lopen en bij de eerste stap voelde ik al, dit gaat niet goed, na een halve kilometer bleef de pijn, dus ik stoppen, zooltjes eruit en verder lopen (wat een ruimte in de schoen zeg) maar ook dat mocht niet baten. Ik weer stoppen, zooltje pakken en friemelen om het extra stukje eruit te pulken, ik was ergens in de middle of nowhere. Het lukte niet en de frustratie kwam omhoog. Toen er een oud collega bijna fluitend voorbij rende vroeg ik mij eerlijk af waarom doe ik dit!!

Ik liep naar huis en baalde verschrikkelijk! Ik wil zo graag maar werd weer is teruggefloten. Inmiddels is het extra stukje weg bij mijn zool en heb ik weer mijn ouderwetse zooltjes en een training bij de loopgroep erop zitten, maar hoe dat liep.,…dat horen jullie nog.

XoXo

2 thoughts on “Start to run: wat vind ik ook alweer leuk aan hardlopen?

  1. Linda

    ugh zo herkenbaar. Door drukte en vermoeidheid loop ik nauwelijks nog (en dat terwijl ik over een maand weer een 10 km wedstrijd heb). En dan denk ik bij mezelf: Waarom zou ik? Heb alweer 10 dagen niet gelopen. Maar toch blijft het knagen! Dus ik denk dat ik mezelf zo even moet dwingen en dan gewoon voor een minirondje moet gaan. Het maakt inderdaad je hoofd leeg.

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.