Start to Run: We Own The Night Ready…or not?

20140211-213918.jpg

Ik staar naar het lege scherm op de achtergrond speelt Gossip Girl, maar het dringt niet echt door. Over een paar dagen is We Own The Night en geestelijk ben ik er klaar voor, maar mentaal weet ik het helemaal niet. Daarnaast heb ik nog wat twijfels.

Ik heb nog nooit, nog nooit verder getraind tot 7 km en achter elkaar is het een tijd geleden. Dus ben ik best wel bang voor zaterdag. Gelukkig hebben we anderhalf uur ervoor, We hebben besloten (mijn zus en ik) dat we er 80 minuten over willen doen, natuurlijk is dat geen toptijd maar we gaan voor lol maken. Met een pace van 8 minuten moet het lukken, natuurlijk hopen we er iets onder te gaan, maar we gaan voor lol.

Daarnaast is de week daarop de loop van Houten en mijn stomme onzekere ik twijfel nog steeds of ik wel moet lopen. Ik wil mijn tijd van vorig jaar verbeteren en dat is makkelijk want ik was geblesseerd, maar omdat ik al zoveel train wil ik mijzelf niet overtrainen. Dus wordt dit een lastige, als ik hem wel loop ga ik hem gewoon als training lopen, mijn tijd wordt dan niet best maar ik heb hem gelopen.

Complexe theorieen in mijn hoofd, maar eerst gaan we genieten van zaterdag en ik ben een streber dus ik ga over die finish komen zaterdag en volgende week horen jullie hoe het was!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.