Start to Run week 30: Motivatieprobleem?

Afbeeldingen37
Schreef ik afgelopen maandag nog over motivatieproblemen was daar deze week weinig van te merken.

Ik begon maandag met een lesje crossfit. Na de warming-up gingen we aan de slag met push presses. Deze gingen eigenlijk best wel lekker! Daarna kwam de WOD. Een aantal clean en Jerks en een aantal pull-ups. Aangezien ik nog steeds niet in staat ben voor pull-ups deed ik ring rows. Ik was redelijk op tijd klaar. En daarna gingen we ook naar huis.

Dinsdag voelde ik dat ik een workout met mijn armen had gedaan! Want ik voelde mijn armen. Maar dat mocht de pret niet drukken want ik ging een rondje op laag tempo lopen. Conditie tempo om precies te zijn! Het werd een rondje van 5 km en dat was lastig. Iedere keer gaf mijn horloge aan dat mijn hartslag te hoog was en dat ik langzamer moest gaan lopen. Uiteindelijk liep ik iets meer dan 8 minuten per kilometer. Lastig maar uiteindelijk is het wel gelukt! Daarna voelde ik mij top! Ik ruimde mijn nachtkast, make-up kast en kledingkast nog even op. Hoe bedoel je dat hardlopen je energie geef!

Woensdag ging ik weer crossfitten. Ik had iets minder zin, maar uiteindelijk toch nog een stevige les, met weer veel en zwaar squatten.

Donderdag voelde ik mijn benen! Auw!! Dit is niet goed! Rust want ik weet niet of het een goed idee is om te trainen met spierpijn.

Vrijdag had ik ook een rustdag want ik ging met mijn vriendlief naar Emmen. Mijn ouders zaten een weekje in Emmen samen met mijn zus en wij gingen het weekend er ook heen. Ik had twee setjes voor het hardlopen ingepakt dus dat moest goedkomen.

En goed kwam het! Want zaterdag begon ik met een flinke interval, naast het huisje zat ook nog een camping, ik wou gezellig over de camping lopen tot ik er achter kwam dat het een nudistencamping was, dus draaide ik mij maar om, want ik loop echt niet zonder Anita! Na een rondje van iets meer naar 5km kwam ik aan bij het huisje en ik voelde mij goed! De rest van de dag wandelde ik door Groningen met mijn ouders en zus! Zo een leuke stad! Ik ga daar zeker nog eens een keer terugkomen! Maar al met al genoeg verbrand!

Zondag stond er een familieontbijtje op de planning! En na dit ontbijtje trokken vriendlief, mijn vader en ik onze hardloopkleren aan, vriendlief ging voor een groot rondje en ik en mijn vader gingen voor een wat kleiner rondje. Tijdens het rondje moesten we een groot stuk door het gras/bos hobbelen. En ik + gras + insecten = steken! En inderdaad al snel had een insect mij te pakken op de rug, maar niet zeuren en doorgaan! Niet veel later kreeg mijn vader wat last van zijn kuiten, even wat oefeningen doen en weer door! Uiteindelijk kwamen we later vriendlief ook nog tegen, die kwam ook ergens uit de struiken (why?) zetten. Het laatste stukje gingen wij met zijn drieën rennen! Na bijna 8 km kwamen we terug en ik moest het gewoon even afronden naar 8km dus liep ik een stukje door. En na 8km had ik het voor elkaar! Daarna gingen we nog even uitzweten voor het huisje en vervolgens ging ik slapen (ik zei dat ik mijn koffer in ging pakken maar ik lag gewoon te slapen op bed) en gingen de mannen formule 1 kijken. Kortom perfecte afsluiting van een sportieve week!

En nu zijn we al weer verder! Een nieuwe week waarin nieuwe plannen gemaakt worden! Daarover later meer!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.