Start to run week 33: totale rust!

IMG_9504De week na de run bike run besloten vriendlief en ik een totale week rust. Opladen voor wat er komen gaat.

Maandag voelde de beentjes nog lekker zwaar! Ze hadden flink hun best gedaan en dat was te voelen, het leek ook wel of de trap op mijn werk met 1 centimeter was verhoogd, die dag ben ik wel 10 keer over de trap gestruikeld! We lagen er dus ook vroeg in.

Dinsdag word ik wakker en voelen de benen nog steeds wat stroef, ik ga aan de slag met de foamroller een tennisbal en een massagebal, mijn benen vinden het niet fijn! Jammer dan! Daarnaast gaan we naar de GGD voor de inentingen van Singapore! Ik heb zin in de vakantie maar minder zin in de inentingen, maar goed, nu zijn we weer een aantal jaar beschermt!

Woensdag word ik wakker na een rotnacht! Ik heb toch wat last van de prik en mijn arm is stijf! Gelijk een goede reden om rust te houden! Dus geen crossfit, wel weer een beetje aan de slag met de foamroller, want dat is toch wel prettig.

Donderdag is alle spierpijn uit mijn lijf, toch ben ik nog wel heel erg moe. Ik ga naar mijn gewone werk en thuis werk ik wat aan mijn blog. Daarna duik ik mijn bedje in! Op naar een nieuwe dag!

Vrijdag stap ik met mijn verkeerde been uit het goeie bed. Ik word kriebelig van het feit dat de treinen niet helemaal volgens schema rijden en nog kriebelier als er mensen roepen dat ik te laat ben (terwijl ik om 8.30 hoor te beginnen en het 8.20 is), ben ik er helemaal klaar mee! Als klapper van de week zijn ze ook nog precies boven mijn hoofd aan het boren! Neeee!!! Ik wil naar huis en niets meer doen! Dat doe ik dus ook!

Zaterdag brengen we door in Amsterdam! We gaan eerst lekker lunchen en daarna brengen we een bezoek aan een museum, een gezellig dagje met zijn twee dus.

Zondag werk ik wat dingen uit en werk ik aan mijn Bullet Journal! Voor de rest van de dag hou ik nog extra rust.

Maandag gaan we weer volle bak aan de slag! Hoe is jouw week gegaan!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.