Start to Run: Why I not Run

 photo IMG_1236_zpslflvfrg9.jpg
Jep, weer een week voorbij en weer niet gerend, wat is er toch aan de hand?

6 december werd ik door vriendlief als het ware naar buitengeschopt. Er werd nog net niet “en nu lopen” gezegt.
Het lopen op 6 december was heerlijk! Ik voelde mij zo vrij en liep de hele dag met een smile op mijn gezicht dit is zo fijn! Waarom loop ik niet vaker? Een soort interne Psycholoog had ik tijdens het rennen het wat heerlijk, vervolgens liep ik de rest van de week niet meer. Wat is er aan de hand?

Ik kan er kort over zijn: Het is december! December is de maand waar ik altijd heel erg druk in ben. December is de maand waar ik mij altijd niet helemaal top voel. Ik ben niet ziek. Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel. Ondanks dat december een drukke leuke maand zit, zit ik mijzelf een beetje in de weg. December is een leuke maand, maar qua vel, is het voor mij niet zo fijne maand.

Vorig jaar had ik precies dezelfde, ik kan het ook verklaren. Ik ga naar mijn werk. Het is donker, ik ga naar huis vanuit mijn werk en het is donker. Ik heb gewoon last van een flinke winterdip. De winterdip gaat heus wel over ik merk dat ik langzaam in de weekenden weer begin te verlangen naar een klein rondje hardlopen en ook op mijn vrije dagen probeer ik een rondje te plannen (behalve als het keihard gaat regenen, dan verlang ik toch weer naar mijn eigen knusse huis.

Ik hoop snel toch wel wat meer motivatie en mijzelf wat beter te voelen zodat er snel weer wat leuke runnersverhalen online komen.

3 thoughts on “Start to Run: Why I not Run

  1. Nina

    Ah balen dat je in een winterdip zit. Hopelijk kom je er snel uit en ondertussen gewoon lopen als je wilt lopen, want plezier is het belangrijkste. En anders straks weer een doel? De 10km van Schoorl in februari?

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.