Startnummermap/herinneringen

 photo IMG_9933_zpscz4wyqh7.jpgToen ik begon met lopen kocht ik een roze ordner, in deze ordner deed ik mijn start to run lessen en mijn eerste startnummers, inmiddels is het start to run gedeelte uit de map en heb ik alleen nog maar startnummers erin en leuke kleine sportgerelateerde herinneringen. Dus vandaag is het tijd om deze herinneringen met jullie te delen! En laat ik zien hoe mijn map in elkaar zit.

 photo IMG_9934_zpsfbxuj332.jpg
Het is dus een simpele roze ordner, de ordner komt gewoon van de boekhandel, in de ordner zitten allemaal doorzichtige mapjes, deze die je hier ziet zijn bijna allemaal gevuld. Ik ben lekker bezig geweest de afgelopen jaren.

 photo IMG_9935_zpsf3t7sell.jpg
Het eerste wat je ziet als je de map opent is deze foto. Deze foto is van het eerste jaar dat ik met mijn vriend kreeg en alle dingen die wij met enige regelmaat deden of mooie momenten die wij gedaan hebben. Ik heb een zwak voor dit soort dingen en omdat ik het niet wil weg gooien was het perfect voor deze map. Dit is het enige ding wat niet echt sportgerelateerd is in mijn map, maar het maakt het door deze foto net wat persoonlijker.

 photo IMG_9936_zps3rse9v5g.jpg
Het volgende hoesje zijn kaartjes en uitnodigen van evenementen. De kaartjes die ik heb gekregen zijn van mensen die ik heb leren kennen via hardlopen of mijn blog. Ik kan van lieve kaartjes gewon geen afscheid nemen, ook zit in de map mijn oude paspoort met stempels van Curacao, New York en Dubai. Die wil ik gewoon niet weg gooien, ik liep in Curacao hard (ook al was dat maar 3 km) en in Dubai liep ik op het formule 1 circuit dus eigenlijk is het wel een klein beetje sportgerelateerd.

Na het tabblad komen mijn startnummers, de laatst gelopen lopen liggen bovenop en de eerst gelopen wedstrijd onderop. Ik heb een paar startnummers eruit gevist en laat ze even aan jullie zien. Ik begin onderaan de map, dus het zijn wedstrijden die ik al een tijdje geleden gelopen heb.

 photo IMG_9937_zpsnun6dwee.jpg
Mijn allereerste wedstrijd liep ik op Zandvoort. Het was super koud (gevoelstemperatuur van -15) en ik was zo blij dat ik de finiah zag, dit is wel leuke foto. Daarachter zit natuurlijk mijn startnummer en daarachter ligt ook nog het programmaboekje, zelfs deze bewaar ik (vandaar dat de map zo dik wordt).

 photo IMG_9938_zpsdsmhhzu5.jpgEen loop in eigen stad mocht natuurlijk niet ontbreken. Als je daarna een certificaat kan uitprinten dan stop ik hem er ook bij, dat was bij deze het geval.

 photo IMG_9939_zps2pyirfe6.jpg
Beetje vage foto, maar We Own The Night was mijn eerste 10 km wedstrijd. Mijn tijd? 1 uur 28 minuten en nog wat seconden.Ik heb tijdens deze run het meeste gelopen, maar ik moest en zou meedoen aan deze run. Ja, niet de meest handige stap van mij 🙂 maar ook van je fouten leer je. Hier zit zelfs het mailtje van de inschrijving bij, soms bewaarde ik dat ook.

 photo IMG_9939_zps2pyirfe6.jpg
Mijn eerste Dam tot Dam, ook geen tijd om over na huis te schrijven, maar vanaf dat moment wist ik dat ik hardlopen echt leuk vond! Ik heb mijn eerste dam tot dam voor het goeie doel gelopen, samen met een vriendin. Wat hebben we gevloekt onderweg! Maar deze loop heeft onze vriendschap overleefd 🙂 Ik weet nog dat ik over de finish kwam en riep: Nooit meer…maar raad eens??

 photo IMG_9941_zpskzhbwjnv.jpg
Ook tijdens het hardlopen kan je foute kledingkeuzes maken 🙂 De jaarlijkse loop in ons dorp. Ik denk dat deze foto laat zien wat voor een transformatie ik heb onderaan. Ik heb in ieder geval niet mee zo een onzeker blik als ik loop :).
 photo IMG_9942_zpslwe1bmji.jpg
Ik zou nooit meer de Dam tot Dam lopen zei ik in 2014 maar in 2015 stond ik toch aan de start dankzij Gabriella en Jelle! De start ging en iedereen sprintte weg! Dit was mijn eerste langere afstand “alleen” en stiekem vond ik dat heel eng. Niet wetende dat ik in 2016 een langere afstand alleen zou lopen en dat ik hier een super vriendschap aan over zou houden.

 photo IMG_9943_zps1lfbnqkq.jpg
Mijn laatste (of eerste) startnummer, mijn halve marathon. Ik denk (nee, weet) dat ik het meest trots ben op dit nummer. Ik riep bij 5 km al dat het nog maar een Dam tot Dam was en dat kon ik want dat had ik twee keer gelopen, die 10 mijn was nog een eind. Maar wel leuk!

Dit is natuurlijk niet het einde, er komen dit jaar natuurlijk weer een aantal startnummers bij, zelfs eentje van mijn eerste Run Bike Run! En als die vol is? ga ik gewoon verder met een nieuwe map!
Hoe bewaar jij je startnummers?

XoXo

1 thought on “Startnummermap/herinneringen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.