Storytel

 photo IMG_1452_zpsoqi0dmhd.jpg
Ik ben gek op lezen, maat met mijn drukke levensstijl kom ik er alleen maar aan toe als ik op vakantie ben. Gelukkig is er een concept wat super handig is om te gebruiken.

Sinds en aantal weken heb ik de app Storytel op mijn telefoon. Storytell zijn luisterboeken, het is eignlijk een soort Spotify abonnement alleen dan voor luisterboeken en ik ben verknocht!

Ik fiets naar mij werk en tijdens het fietsen luisterde ik naar het boek Running like a girl, nu heb ik dit boek ook gelezen, maar luisteren, dat was een hele andere dimensie. Ik vond het heerlijk, lachte onderweg hard om de grappen die werden gemaakt en baalde flink van het feit dat het boek afgelopen was.

Gelukkig heeft Storytel megaveel boeken die je gewoon relaxt kan luisteren. Niet alleen Nederlandse luisterboeken zijn er, maar ook een hele hoop Engelse.

Luisterend naar boeken kom ik veel relaxte aan op het werk of thuis. Ik geniet eigenlijk wel van het luisteren naar boeken. Ik heb de hele dag mijn koptelefoon op om even te luisteren en weg te dromen in mijn wereld met boeken.

Nog een voordeel van Storytell is dat je de boeken offline kan luisteren dat scheelt een hoop mb’s onderweg en aangezien ik daar iedere maand al wat te kort van kom vind ik dat extra fijn. Ik download thuis het boek en plug de dopjes in ben gewoon weg en het kost mij geen internet want ik download op de WiFi thuis.

Nog een pluspunt aan Storytel de boekenkast. OIn je boekenkast kan je de boeken neerzetten die je bijvoorbeeld nog wilt lezen zo heb ik mijn boekenplak nog gevuld met het Rosie project, Toen ik je zag, een weeffout in onze sterren, de hongerspelen trilogie en wat chicklits. Genoeg om een paar maanden/weken door te komen. En het voordeel, ze passen allemaal in mijn tas.

Ik luister tegenwoordig continu, terwijl ik aan het hardlopen ben, aan het koken en zelfs tijdens het tikken van dit blogje luister ik een boek.

Zit er dan echt geen nadeel aan Storytel? Jawel, je heb aanbevelingen en ik mis een lijstje met aanbevelingen die bij jou passen. Ik kreeg bij Running like a girl dezelfde aanbevellingen als bij Single&Sexy terwijl dat een heel ander boek is.

Wil je nou ook Storytel dan kan voor EUR 9,95 per maand kun je ombeperkt naar boekn luisteren. Ik heb op dit moment een abonnement van drie maanden en ik weet bijna zeker dat ik hem ga verlengen.

Ben jij bekend met Storytel? En wat vind je ervan?

XoXo

Dit product is opgestuurd door een merk of bedrijf, lees mijn disclaimer.

1 thought on “Storytel

  1. Nina

    Ik heb nog nooit een luisterboek geluisterd maar het lijkt me tijdens lange duurlopen best wel fijn. Dus dat wil ik nog wel een keer gaan proberen!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.