Swatch: NYC Spring Street

Nailpolish

Kingsday is geweest, klaar om ons op te maken voor het voetbal in juni. Tijdens het opruimen van mijn nagellakstash kwam ik dit geweldig oranje lakje tegen die mij klaar maak voor het WK.

De kleur die ik in mijn stash vond is 221 Spring street en is van de New York Color  minute lijn. Het is een quick dry nagellak en hij droogt inderdaad super snel! Iets meer dan een minuut en hij is droog. In het flesje ziet die er iets donkerder uit dat op je nagels want op je nagels knalt die er echt vanaf!

IMG_2978

I love that color! Met twee laagjes dekt die perfect! Ik ben er helemaal klaar voor en kan niet wachten tot het WK!

Het lakje is verkrijgbaar onder andere bij Kruidvat en kost EUR 2,49 daarvoor hoef je hem echt niet te laten liggen!

Heb jij een oranje nagellakje?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.