Tag: De Back on Track Tag

 photo IMG_20150308_130353_zpsb0eyctrc.jpg

Laura van RunningLau heeft deze leuke Back on Track Tag bedacht. Ookal ben ik al een tijdje terug van vakantie vond ik het toch leuk om deze (alsnog in te vullen. Lees je mee?

1. Ben je deze zomer waar je vorige zomer hoopte te zijn? Hoe kijk je hier op terug?
Nee, ik hoopte fitter te zijn toen ik op vakantie ging. Helaas stuurde het gebrek van motivatie een beetje roet in het eten
2. Heeft deze vakantie je weer een stapje terug of juist verder gebracht?
Terug, Curacao bestond voor ons uit eten en relaxen. Ik heb veel gezwommen en 1 km hardgelopen maar dat was niet genoeg
 photo Pictures_zpsuvhsuuow.jpg
3. Wat is je grootste valkuil? En hoe ga je deze de eerstvolgende keer aanpakken?
Mijn grootste valkuil is het ik loop morgen wel. En dan loop ik uiteindelijk niet. Dat doe ik nu niet meer als ik ga dan ga ik.
4. Meer de focus op hardlopen, krachttraining of een andere sport?
Mijn focus ligt op hardlopen. Ik vind dat ook gewoon het leukste om te doen. Ik probeer wel eens wat krachttraining of buikspieroefeningen te doen maar daar ben ik niet zo van
 photo 2015-06-07 12.45.40_zps76qkhfio.jpg
5. Hoe zien je nieuwe trainingsdagen eruit?
Ik train op dinsdag, donderdag en 1 dag in het weekend, dit kan wisselen, zaterdag of zondag. Op dinsdag train ik met enige regelmaat met mijn buurvrouw, soms gaat zij ook op donderdag mee. Dat ligt eraan. Ik probeer (in de zomermaanden) rond 20,00 uur naar buiten te gaan voor een run langs het kanaal. In het weekend wil ik rond 10.00 uur naar buiten maar wordt dat meestal 11.00 uur. Er staat dan ook meestal een lange duurloop op de planning, deze loop ik over het algemeen alleen met muziek in mijn oren. Halvewege draai ik dan om en loop ik weer terug.
6. Staan er wedstrijden op de planning? Zo ja, welke?
In ieder geval de Dam tot Damloop in september en misschien de Singelloop.
 photo IMG_0281_zpsqgl33c57.jpg
7. Wie is je voorbeeld/ wie inspireert je op het moment?
Jeetje dat zijn er wel een aantal! Annemerel, deze fitgirl is gewoon een inspiratie voor iedere hardloper! Daarnaast is RunningLau ook een inspiratie voor mij, deze fitgirl sport ongeveer 6 keer per week, dat red ik niet hoor! Daarnaast bewonder ik Zelia van Just Keep Running heel erg, ik zie in haar veel terug van mijzelf al heb ik nog steeds geen marathon gelopen en zij wel!

8. Wat staat er bovenaan je wishlist?
Een outfit van Yogha, zodat ik hip hardloopt.

 photo WeRunAmsterdam_zpsfgm2uwja.jpg

9. Iets dat je al hebt bereikt of gedaan waar je trots op bent?
Vorig jaar september liep ik de Dam tot Dam, dat was mijn langste afstand ooit. Ook ben ik trots op mijn 10km tijden We Run AMS. Het was zwaar maar de sfeer was zo gaaf en het was gewoon fantastisch, daarnaast liep ik een kwartier van mijn tijd af!! Ik was uber trots op mijzelf.

10. Wat hoop je vóór eind 2015 nog te bereiken?
De dam tot dam uitlopen, maar ik hoop eigenlijk ook sneller te worden op de 5km en de 10km. Daar wil ik eigenlijk voor trainen na de Dam tot Dam. photo Damtotdam20148_zps9d54b1b7.jpg

1 thought on “Tag: De Back on Track Tag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.