Tag: Nom Nom Nom

 photo Blogplaatjes1_zps80dd7436.jpg
Ik ben gek op eten, op mijn werk roep ik altijd lachend, ik leef van eetmoment naar eetmoment, maar eigenlijk is dat wel zo, na de lunch zit ik al weer na te denken over het avondeten. Vandaar dat de Nom Nom Tag perfect bij mij pas en ik jullie alles vertel over mijn favoriete eten!

Wat vind jij lekker wat iedereen vies vindt (en andersom)
Ik ben gek op bloemkool, er zijn maar weinig mensen die dit lekker vinden, andersom ben ik niet gek op patat, ik vind het niet vies, maar als ik een keer patat heb gegeten dan hoeft ik tijden niet meer.

Wat kook jij het liefst (en veelste vaak)
Ik durf te zeggen dat we best gevarieerd eten, maar op maandag is volgens mij standaard pasta dag. Als we geen pasta eten dan eten we noodles, dit omdat vriendlief op maandag sport, dit is makkelijk klaar en tegen de tijd dat vriendlief moet gaan trainen is het goed gezakt zodat die er vol tegen aan kan.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag willen eten?
Hmmm Sushi2Day! Niet alleen omdat ze daar heel veel sushi hebben maar ook vlees, zo kan je het gevarieerd houden!

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan opzitten en hoe zou het heten?
Er zou zeker mozzarella opzitten! Ehm…en rauwe ham, even in de oven op een panini en hoe die zou heten, Linini.

Deel een handige kooktip
Ik heb niet echt een handige kooktip, maar probeer het gewoon en als het niet lukt, jammer dan, volgende keer beter.

Wat staat er nog op je food backing bucketlist?
Healthy cookies, healty muffins, enz, enz.

Zelf koken/eten bestellen/buiten de deur eten?
Ik vind alledrie wel wat hebben, maar dan kies ik toch voor zelf koken, dan weet ik wat er in mijn eten zit!

Ben je ergens allergisch voor?
Ik ben nergens allergisch voor, daar ben ik heel blij mee!

Wat is je foodobsessie van de laatste tijd?
Ik heb op dit moment niet echt een foodobsessie, ik let op wat ik eet maar het is (nog) geen obsessie.

Wat is je favoriete toetje?
Ik hou niet van toetjes, ik heb graag als toetje een goed kop koffie!

En dit was mijn Nom nom nom tag, laat mij je antwoorden weten!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.