Test van ShirtsofCotton

 photo ShirtsofCotton-extra-lange-tshirts_zpsed0kjtvv.jpg
Tijdens onze vakantie vertelde Linda dat ze een shirt mocht proberen van ShirtsofCotton. Iedere dag draag ik overhemd naar mijn werk dus vond Linda het een goed idee dat ik het mocht testen. Dit is mijn mening over het shirt van ShirtsofCotton.

Een korte introductie van ShirtsofCotton. ShirtsofCotton maakt t-shirts die geschikt moeten zijn om onder je overhemd te dragen zonder dat mensen ze zien. Daarnaast moet het shirt lekker dragen en is het extra lang om er voor te zorgen dat je geen bouwvakkersdecolleté hebt.

De eerste kennismaking. Toen het shirt via de post binnen kwam en ik haalde het uit de verpakking zag ik nog nooit zo goed wat dit shirt anders maakte. Ik draag zelf shirts van AH of van Hema. De shirts voelen uit de verpakking hetzelfde aan namelijk: fris, zacht en elastisch.

De eerste keer dragen. Na de vakantie greep ik gelijk mijn kans om het shirt uit te proberen. Wat me als eerste opviel was de lengte van het shirt. Ik ben zelf 2.00 meter en heb vaak het probleem dat een shirt niet lang genoeg is maar wel wijd. Dit was compleet anders. De pasvorm was mooi getailleerd en erg lang. Hierdoor kon ik het shirt netjes in mijn broek stoppen en voelde het erg prettig om te dragen. Eigenlijk kwam de klasse van dit shirt pas aan het einde van de dag naar voren: Ik had met uittrekken pas in de gaten dat ik nog een shirt onder mijn overhemd aan had!

Super comfort. Inmiddels heb ik het shirt nu een paar keer gedragen en ben ik super tevreden. Het shirt zit heerlijk onder mijn overhemd, het voelt iedere keer fris aan en de mouwen zijn niet te zien onder een kort overhemd. Als ik het vergelijk met de andere shirts dan zit hier een veel betere pasvorm in en blijft het hartstikke goed zitten. Ik ga snel meer shirts bestellen omdat ik dit echt heel prettig vind dragen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de shirt van ShirtsofCotton? Ga dan naar de site om ze te bestellen: https://shirtsofcotton.com/. Ook een leuk cadeau voor vaderdag!

Fijne dag!

Ramon

Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd dit veranderd niets aan mijn mening, lees voor meer info mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.