Tested: Amiset RoadRunner

IMG_3822 - kopie

Iets nieuws vandaag, ik (Linda) heb dit keer geen blog geschreven, maar vriendlief heeft dit keer producten getest! Lees mee!!

Vandaag heb ik de blog van Linda overgenomen. Vriendlief mocht Road runnner van Amiset testen. Een poeder om zelf sportdrank van te maken.

Sinds afgelopen jaar ben ik weer actief aan het sporten. Eerst ben ik begonnen met bootcamp en later in het jaar begon ik met wielrennen. Tijdens het sporten dronk ik altijd water. Ik geloof namelijk niet in andere sportdranken als AA of Aquarius. Ik vind ze hartstikke lekker smaken maar dan vooral na het sporten om af te koelen.

Toen kreeg Linda de mogelijkheid om een aantal van de producten van Amiset te proberen. Het leek mij leuk om Road runner te testen. De bus ziet er simpel maar aantrekkelijk uit. Als je de deksel opent komt gelijk de geur van sinaasappel je tegemoet.

IMG_3818

In de bus zit het poeder om zelf de sportdrank te maken. Op de beschrijving van de bus staat dat je twee eetlepels per 250 ml water moet mixen. Om goed te mixen is het handig om eerst wat water in je bidon te doen en daarna het poeder pas toe te voegen. Als je eerst het poeder doet dan moet je heel hard roeren om er voor te zorgen dat er onderin geen klonten komen.

IMG_3819

Amiset Road runner smaakt naar sinaasappel maar heeft geen zware smaak, je proeft dat het met water is gemengd. De smaak vond ik zelf bij twee eetlepels te zoet. Door wat minder poeder te gebruiken wordt de smaak minder zoet. Dit is natuurlijk wat je zelf het lekkerste vind.

IMG_3821

Tijdens het sporten had ik wel het idee dat Road runner mij hielp. Ik voelde niet direct dat er iets gebeurde maar mijn lichaam kon iets langer door. Door het gevoel dat ik sneller herstelde en langer op adem bleef durfde ik meer te vragen van mijn lichaam. Ik ga nu niet meer weg zonder mijn bidon te vullen met Amiset Road runner.

Benieuwd naar Amiset Road runner? Je kunt het hier bestellen.

Wat vind jij van sportdrank? Helpt het jou om beter te sporten?

Sportieve groet,
R.

 

 

 

Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.