Testen urbeats via gsmpunt.nl (door Ramon)

 photo IMG_9614_zps2to8x1pi.jpg
Een tijdje terug kreeg Linda het verzoek om een koptelefoon te testen. Nu is zij zelf geen fan van in-ear koptelefoons en daarom kreeg ik de eer om de urbeats van beats by dr. Dre te testen.

Om te beginnen bij de verpakking, deze is echt super luxe. Er is goed gekeken naar Apple (geen idee of deze verpakking voor of na de overname van Apple is gemaakt). De koptelefoon ligt mooi ingepakt en je vindt daar direct al verschillende afmetingen oordopjes. Opvallend is dat er verschillende soorten oordopjes bij zitten, zodoende vind je altijd een geschikt setje voor jouw oor!
 photo IMG_9616_zps3nmgtmtl.jpg
Uiteraard had ik een verwachting bij de urbeats. De nadruk lag voor mijn gevoel op beats, dampende bass door je oren dus. Dit bleek totaal niet het geval! De nadruk ligt op de zang en deze komt kraakhelder je oor binnen. De muziek is goed in balans, alle tonen zijn duidelijk en niet vervormd maar de zang komt echt binnen. Soms had ik het idee dat een liedje anders klonk door de urbeats dan over de speakerset thuis maar dit heeft alles met afstemming van de tonen te maken.

De urbeats zijn mee geweest in de trein naar mijn werk, in in het vliegtuig op vakantie en aan het strand. In-ear staat zeker niet voor noise cancelling want omgevingsgeluid komt wel binnen. Persoonlijk vind ik dat niet erg omdat ik graag mee krijg wat er in mijn omgeving gebeurt en zeker een omroepbericht over een trein met vertraging wil ik niet missen! In het vliegtuig heb ik al veel oordopjes geprobeerd en meestal geven ze niet genoeg geluid door maar de urbeats hebben een prima bereik. De oordopjes zitten comfortabel maar als je op je oor wil liggen (op je vakantiebedje) dan zit dat zeker niet prettig.
 photo IMG_9624_zpsewi58dhd.jpg
Al met al ben ik zeer tevreden over de urbeats. Een tip voor Apple (https://www.gsmpunt.nl/accessoires/apple/) gebruikers is dat je de ibeats moet bestellen, dan werkt de, in het snoer ingebouwde, afstandsbediening ook. Mocht je de urbeats gaan bestellen dan wens ik je veel luisterplezier!

Bestellen kan hier: https://www.gsmpunt.nl/accessoires/headsets/ https://www.gsmpunt.nl/accessoires/apple/

Fijne dag! Groet,

Ramon

Dit product kreeg ik opgestuurd, lees mijn disclaimer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.