The I Love Summer Tag

5a3e094b-105a-4782-b037-ed2ac47e8d19
De zomervakantie is eindelijk echt begonnen voor heel Nederland, afgelopen week kreeg volgens mij de laatste regio vakantie! Dus tijd voor de I Love Summer Tag!

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?
Ik gebruik in de zomer eigenlijk altijd felle kleurtjes zoals roze, koraal of iets in die trant, als ik mijn nagels snel moet lakken gebruik ik altijd Audrey van China Glaze, dat is mijn favoriete Go to nagellak en kleur!

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Wij blijven dit jaar thuis en dat is echt heel vreemd! Maar door het Corona virus wil ik geen risico lopen om ergens vast te komen zitten! Daarnaast hebben wij deze zomer genoeg andere dingen te doen! Later dit jaar hebben we vakantie en eigenlijk weet ik ook nog niet wat ik dan ga doen! Ik vind het op dit moment wat lastiger. Stel dat ik naar het buitenland gaat en alles gaat weer dicht wat ga je doen? Kan ik nog wel naar huis? Dus ik weet het allemaal nog niet, het is wat lastiger nu!

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Als het heel warm is ben ik het liefst in het zwembad van mijn ouders ;), helaas is dat niet altijd mogelijk, maar ik ga graag voor jurkjes met een paar witte gympen of mijn all stars.

Wat is jouw ultieme zomerhit?
Oef deze is lastig! Ik luister namelijk altijd naar top 40 en heb niet echt een ultieme zomerhit. Ik luister graag naar foute muziek en volgens mij zitten daar genoeg foute zomerhits bij.
IMG_1508
Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Ik denk dat dat mijn Birkenstock Yara Sandalen zijn, vorig jaar had ik ze niet zoveel aan maar met mooi weer ga ik deze zeker dragen!

Wat is jouw favoriete zomergeur?
Ik gebruik echt al jaaaaren de geur van Marc Jacobs Daisy, ik vind die zo lekker dat ik hem, zomer, lente, herfst en winter gebruik!

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini
Op dit moment draag ik veel een badpak van Speedo. Mijn ouders hebben een klein zwembad om af te koelen en ik vind het in de tuin net iets prettiger, op vakantie of op het strand draag ik meestal wel een bikini, al hou ik dan wel een beetje mijn buik in 😉 wat belachelijk is natuurlijk want iedereen is mooi zoals die is.

Welke lipsticks in je stash schreeuwen zomer?
Ik heb een aantal lippenstiften die ik met regelmaat gebruik! Maar ik denk dat ik deze zomer veelvuldig Faux ga dragen. Omdat ik onder lippenstift altijd een lippotlood draag wissel ik deze af met de lippotlood met Soar en Edge to Edge!
IMG_4438
Wat is je favoriete zomerdrankje?
Het liefst drink ik altijd water met bubbels en citroen. Bij een Barbecue wil ik nog wel eens een uitzondering maken voor een Radler zonder alcohol. Maar ik hou het altijd bij deze drankjes en heel veel water!

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Ik kan niet zonder Birkenstockslippers en mijn e-reader. Dat zijn wat mij betreft de zomer musthaves voor mij!

Wat zijn jouw summer musthaves? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.