Time To Relax

De meesten hebben op dit moment vakantie, helaas moet ik nog heel even werken. Dan is de drukte periode van het jaar ook weer voorbij. Tijd om ultiem te relaxen vandaag mijn tips.

Als ik wil gaan relaxen moet ik beginnen met het “reinigen” van mijn lichaam, pas dan kan ik relaxen. Dus eerst verwijder ik alle resten nagellak en dan gaan we beginnen.

 photo IMG_6569_zpsbc074633.jpg

Als eerste is het tijd voor een gezichtsmasker, omdat mijn huid tijdens drukke periodes niet echt mee werkt heb ik altijd een soort van kleimasker tijdens drukke periodes.

 photo IMG_6571_zpsd818e7b5.jpg
Niet alleen het gezicht krijgt een oppepper, ook het haar doet mee! Ik heb twee producten die ik als haarmasker gebruikt. Het Mayomasker is een echt haarmasker en deze gebruik ik eigenlijk 1 a 2 keer per jaar als mijn haar het heel zwaar heeft gehad (bijvoorbeeld op een strandvakantie). De Beautifying oil gebruik ik vaker. Ik smeer deze altijd ruim in de punten en vervolgens zet ik het op een knot even laten intrekken en mijn haar is weer perfect!

 photo Blogplaatjes66-001_zpsac1f194d.jpg
Tijd voor een flinke scrub, douche en scheer sessie. Dit bedoel ik nou met het reinigen van je huid. Scrub de dode huidcellen weg, scheer het overtollige haar weg en vervolgens geur je lekker onder de douche. In de winter is Snowfairy een favoriet, ook als ik mij een beetje meh voel gebruik ik deze en word ik er ontzettend vrolijk van.

 photo IMG_6576_zps51c9b9d4.jpg
Van het douchen droog je huid uit dus tijd om te smeren! Ik ben gek op de Body Butters van The Body Shop en heb daarvan dus ook een voorraad! Ik kan niet meer zonder. Het is super spul! Zeker in de winter als ik een droge huid heb!

 photo IMG_6578_zpsd49557c1.jpg
Als laatste zet ik mijzelf altijd in de lak. Ultieme ontspanning is dat voormij! Als ik dit heb gefaan kan ik er weer tegenaan!

Wat doe jij om te ontspannen?
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.