To do lijstje Berlijn

2e27ecb5-5381-45dc-b2c1-a7f9db1f20a5
Ik ga natuurlijk de halve van Berlijn lopen en als we daar toch zijn, waarom gaan we dan niet gelijk een paar dagen rondkijken. Ik ben nog nooit in Berlijn geweest dus heb ik een aardig to do lijstje gemaakt.

Veel van mijn tips heb ik van vrienden die al in Berlijn zijn geweest, daarnaast heb ik de hele site doorgespit van wat te doen in Berlijn en Berlijnblog. Na alles onderzocht te hebben ben ik via Google Maps een kaart gaan maken. Niet alleen de start en de finish heb ik vastgepind, maar ook de bekendere monumenten heb ik daar op vast gepind.

Natuurlijk ben ik zo aardig om heel veel dingen van mijn lijstje te delen. Omdat ik niet weet of het lekker is of niet zet ik er in het kort bij wat het is.

Zeus Pizza & Pride – Tip van Anderea,  Dit schijnt een heel erg fijne pizzaria te zijn.
Konnopke’s Imbiss en Curry 61 – Curryworst, daar hoeft ik denk ik niets meer over te zeggen
Mustaga’s Gemuse Kebap – Schijnt de beste kebab te zijn in Berlijn, maar op de reviews van de blog las ik dat het meer de beleving was dan dat het eten nou echt goed was.
Wonder Wafel – Wafels!! Tenslotte moet ik stapelen
Spreegold – Gabriella gaf mij die tip en liet mij laatst een foto van het ontbijt zien! Ik wil daar nu heen! Want dat zag er te lekker uit!
Burgeramt – Tip van collega, super lekkere hamburgers.
Saporito – deze tip kreeg ik persoonlijk te van wat te doen in Berlijn, daar zijn we zeker een avondje te vinden.
ORA – Hier schijn . je fantastisch te kunnen ontbijten
Bagco – hier schijn je fantastisch koffie te kunnen drinken.

Eten en drinken kunnen we genoeg maar wat wil ik nog meer zien?
Natuurlijk wil ik de Brandenburger Tor zien, daarnaast wil ik graag naar de Reichstag en de Berlin Wall Memorial, dit is een van de laatste stukken muur wat er nog echt uitziet zoals het was. Heel eerlijk weet ik niet of ik naar Checkpoint Charlie wil, het schijnt namelijk ontzettend toeristisch te zijn, daarnaast loop ik er tijdens de halve marathon gewoon langs.

Verder gaan we natuurlijk ook gewoon wat winkelen en rondkijken. Mocht je nog tips hebben laat ze dan vooral achter in de comments want hoe meer tips hoe meer ik kan zien in Berlijn

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.