Too Much

Afgelopen week was het weer mis, geen blog op donderdag en vrijdag wat is er toch aan de hand?

Kort gezegd: Ik heb nogal veel hooi op mijn vork genomen. Met een 36-urige werkweek, 3 dagen trainen, een blog en een huishouden is het nogal druk. Dit uitte zich in een paar flinke buien.
Lopen ging niet meer, ik zag het meer als een verplichting dan een lolletje en ook in bloggen had ik geen plezier meer.

Nee ik ga niet stoppen! Ik vind bloggen veel te leuk maar ik ga wel minder actief zijn. Dit betekend dat ik niet kan beloven dat er iedere dag een nieuwe blog online staat. In het weekend werk ik aan mijn blog en als ik vrij ben werk ik aan mijn blog. Maar ik heb besloten dat ik niet meer avonden aan mijn blog ga werken. Het kost mij te veel tijd.

Het huishouden kan ik niet stilzetten (ik zou het wel eens willen hoor). Dus dat gaat gewoon door en mijn werk gaat ook gewoon door.

Ook qua lopen heb ik wat dingen veranderd. Ik ga gewoon want ik voel mij regelmatig veel beter na het lopen. Dus ook al heb ik geen zin ik ga toch.

Qua bloggen betref, de woensdag blijf vaste prik en komt er een start to run verhaal! Ik vind het namelijk geweldig hoe jullie mij motiveren en soms ook andersom! Dus iedere woensdag om 07:00 uur is er een hardloopverhaal!

Wil je mij blijven volgen met wat ik doe? Geen probleem ik ben namelijk te volgen via Twitter en Instagram of twitter.
En geen zorgen, het is niet zo dat er weken geen updates komen, maar soms een weekje wat minder!

XoXo

2 thoughts on “Too Much

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.