TopTip: De pan van Pien

 photo DepanvanPien_zpsd1c5c6a8.jpg
Wij hebben thuis een wekelijks terugkerend ritueel. Dit noemen wij het wat gaan we eten ritueel. Maar sinds kort hebben we daar een oplossing voor!

Sinds kort hebben wij namelijk een site ondekt die ronduit geweldig is! De heerlijkste gerechten en goed te maken. Alle gerechten die ik maak uit De pan van Pien zijn bij mij gelukt! En dat is een wonder, want ik ben een kookkneus.

Bij ons komt de vraag wat zullen we eten niet meer zo snel voor! Want we kijken dan even op De Pan van Pien.
Daarnaast hebben we nieuwe termen ontwikkelt zoals: Heeft Pien niet iets? Of Kijk even in de Pan.

Ik kan jullie de site van harte aanbevelen een succesnummer bij ons thuis! Wat wij maken door Pien? De heerlijk ovenrisotto met chorizo, toen ik die voor het eerst maakte dacht ik eerst, dit gaat nooit lukken, maar wat was het heerlijk, ik at mijzelf echt tonnetje rond! Of de Macho Nacho met gehakt, makkelijk te maken en snel klaar, daarnaast heerlijk voor op warme dagen!

Ben jij al bekend met de Pan van Pien? Wat voor gerechten maak jij graag?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.