Trainen met Robert Lathouwers, Asics en Intersport

 photo DSC_0695_zpsdcjix7zb.jpg
Enige tijd geleden had Intersport een actie met Asics en de Marikenloop, je kon een startbewijs winnen met een foto van Instagram, daarnaast kreeg je een outfit en een clinic van Robert Lathouwers, de Olympische Atleet en ik was een van de gelukkige winnaars


 photo IMG_7864_zpsbrb2dyre.jpg
Robert Lathouwers, die naam heb ik toch al eens eerder gehoord Lin? Dat klopt, ik heb namelijk al drie keer eerder een clinic van deze meneer gehad (lees hier over clinic 1,2, en 3) het afgelopen halfjaar, daarnaast was ik niet de enige winnaar die nog geen clinic van hem had gehad want Meike en Joyce hadden ook gewonnen dus samen togen we af naar het altijd gezellig Utrecht.
 photo IMG_8100_zpsamif6vya.jpg
Rijkelijk laat kwamen we binnen maar zoals altijd komen wij nooit zachtjes binnen dus toen we binnen kwamen zei Robert al: Ik had gehoopt dat jullie ziek waren. Thanks Robert, de toon was weer gezet. We liepen door naar achteren en kleden ons om. Robert begon zijn verhaal en inmiddels kwam de kleding binnen die we tijdens de Marikenloop zullen dragen, maar niet alleen bij de Marikenloop, ook tijdens deze training. En dus kleden we ons weer om.
 photo IMG_8144_zpswmuz071l.jpg
Na deze omkleedsessies liepen we richting het griftpark, het moet een ontzettend grappig gezicht zijn geweest, een hele kudde roze vrouwen en 1 man in het blauw, maar goed, we kwamen aan in het Griftpark en daar werden een aantal stretch oefeningen gedaan. Na de stretch oefeningen kregen we een aantal loopscholingsoefeningen. Daarna liepen we een iniminiestukje en kwamen de gevreesde elastieken tevoorschijn.
 photo DSC_0291_zpsiglldfex.jpg photo DSC_0317_zps48ltv0bj.jpg
De elastieken die je om je middel en iemand anders houdt deze vast en dan ga je lopen, ik vind het echt verschrikkelijk want ik heb het idee dat ik helemaal niet iemand tegen kan houden, maar goed, we gingen er voor. Dit keer was ik een duo met Joyce, altijd gezellig. Na alle loopscholing was het tijd voor een stevige interval 12x 1 minuut rennen en 1 minuut wandelen. De schoenen die ik aan had waren geen anti-pronatieschoenen en mijn benen vinden dat toch wat minder leuk dus ik was snel klaar met de interval, maar dat geef niet zo had ik even tijd om foto’s te maken 🙂
 photo IMG_8061_zpsto9tbopd.jpg photo IMG_8016_zpslhggxrea.jpg
Na dit alles vertrokken we weer richting de Intersport waar een heerlijk verfrissend drankje op ons stond te wachten en daarna gingen we nog door met een groepje naar Raak om lekker wat te eten!

Zondag loop ik namens Intersport dus de Marikenloop en daar krijgen jullie (als het goed is) vrijdag verslag over! Maar als dit online staat kunnen jullie al op Instagram zien hoe het is gegaan!

Robert, Intersport en Asics dank je wel voor deze leuke clinic

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.