Unboxing Body&Fit Shop

 photo IMG_7205_zps6g28dydv.jpg

Net als de meeste fitgirls word ik blij als de postbode voor de deur staat met een witte doos die versierd is met blauwe letters! Want dan is mijn Body & Fit bestelling weer eens binnen. Vandaag laat ik zien wat ik besteld heb!

 photo IMG_7208_zps8gpfdvwi.jpg
Als eerste bestelde ik weer een Smart Bars. Mijn Dietiste heeft liever dat ik mijn eiwitten uit ‘gewoon’ eten haal maar soms is een smart bar gewoon te lekker. Doordat ik veel fietst heb ik soms ineens giga trek. Ik ben wel eens niet goed op de fiets geworden en dan is zo een smart bar heel handig! Ik eet ze niet te vaak alleen voor als ik niet lekker ben.

 photo IMG_7209_zpsaqrodqp5.jpg
Daarnaast bestelde ik de Protein Oats Bar. Na een heftige training sta ik soms te trillen op mijn benen een smartbar is dan niet genoeg. De protein Oats Bar is net iets gevulder zo kom ik fitter uit de training.

 photo IMG_7207_zps03mvq7d9.jpg
Je zag hem al op Instagram voorbij komen de Whey Protein balls zijn verrukkelijk! Ik heb het bakje ver achter in de kast gestopt zodat ik er niet iedere keer aan zit. Dit is een heerlijk snackje voor gewoon tussendoor.

 photo IMG_7206_zpsemud2jix.jpg
Als laatste bestelde ik de Pindapasta! Ik heb er zoveel over gehoord zou dit mijn geliefde Calve vervangen? Ik mag niet zo veel Calve meer als ik zou willen maar ik wil soms toch wel die lekkere boterham met Pindakaas. Ik heb er zoveel over deze Pindapasta gehoord dat ik hem nu maar eens besteld heb!

En dit waren de producten! Heb jij wel eens iets besteld bij Body & Fit en hebben jullie nog aanraders voor bij mijn volgende bestelling?

Let me know

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.