Vette Pech

Eigenlijk had hier een leuk verhaaltje moeten staan over het sportgala of mijn nieuwe laptop. Maar dat feest gaat niet door. Want ik kreeg gisteren vette pech.

Het is nu donderdagavond en het is 22.40. Ik tik het even snel om te vertellen dat jullie de leuke blogs te goed houden. Doordat vriendlief en ik pech hadden met de auto was ik pas om 20.45 thuis en was ik tot op het bot verkleumt.

Korte samenvatting: Op het dashbord ging een lampje branden vriendlief zette de auto aan de kant en belde de wegenwacht na ruim twee uur was de iemand van de wegenwacht (mijn moeder en zus waren er inmiddels ook want vriendlief had een afscheidsfeestje. Die nam de auto van mijn moeder mee zodat die er heen kon) en die zag dat er wat stuk was.  Het onderdeel had de ANWB niet meer op voorraad dus moesten we wachten tot er een grote takelauto kwam die de auto op de oplegger sleepte en hem weg bracht naar de garage. Dit alles was vanaf 16.30 tot 20.45. Als de man van de sleepdienst ons niet naar huis had gebracht van de garage dan waren we nog later thuis. Mijn avondeten was op dat moment een kinder suprise ei die ik kon vinden bij de Praxis (het meisje bij de kassa was overigens super lief want we mochten koffie en gebruik maken van het toilet). Ik zat rond 21.20 aan het eten. De overheerlijke speklappen die we zouden eten die kreeg ik niet. We aten even snel een patatje.

Dit is het hele verhaal kort samengevat! Ik ben super blij dat mijn moeder, zus en vriendlief er waren. Want zelf was ik boos en koud. Toen ik de wegenwacht belde om te vragen waar ze bleven gezegd dat het ontzettend koud was en dat ik het te koud had. De vrouw zei daarop: Moeten we een ambulance sturen. Ik heb gezegd: Nee ik wil geen ambulance ik wil de wegenwacht! Jep, dat ben ik als alles misgaat.

Maandag zal ik een blog maken over het sportgala en ik post aankomende week nog een extra berichtje over mijn nieuwe laptop zodat je wat meer op de hoogte blijft! Maar voor nu duik ik mijn warme (nu nog koude!) bed in want morgen (vandaag voor jullie) moet ik ook weer aan de slag!!

XoXo

P.S. Trek vandaag een warme trui aan het is warme truien dan!!!

4 thoughts on “Vette Pech

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.