Victoria’s Secret Body Spray

IMG_2970

Enige tijd geleden had de Etos Victoria’s Secret Body Spray in de aanbieding, ik rende gelijk naar ‘mijn’ Etos, daar waren ze nog niet. Drie dagen later waren ze daar wel, ik nam er eentje mee en ik werd opslag verliefd!

IMG_2966

Een body spray zit tussen een lichaamsspray en een parfum in. Er zit een klein beetje parfum in, maar absoluut niet teveel.

Ik nam de geur Love Spell mee, deze bevat Cherry Blossem & Peach en de geur is heerlijk! Niet te geloven! Heerlijk fris en vrolijk.

De geur doet mij echt denken aan zomer. Ik kan er gewoon niets anders van maken, als ik het ruik dan ruik ik zomer.

De geur blijft voor een body mist lang hangen, waardoor je kleren in de avond nog een vleugje Love Spell ruiken. Dat vind ik heerlijk.

De Victoria’s Secret Love Spell kost EUR 10,- en was verkrijgbaar bij Etos (ik weet niet of de Body Spray er nog is). Ik ben zeker heel blij met mijn body spray en ik heb er een beetje spijt van dat ik er maar eentje heb gekocht.

Ben jij bekend met de Body Spray van Victoria’s Secret?

Let me know!

XoXo

1 thought on “Victoria’s Secret Body Spray

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.