Vita CoCo Kokoswater

IMG_3931

Mijn favoriete zomerdrankje? Kokoswater! Mijn favoriete drankje na het sporten? Kokoswater! Wat vind je (meestal) in mijn tas? Kokoswater!

Je begrijpt dat ik met enige regelmaat kokoswater drink, thuis hebben we af en toe grote pakken staan, maar je vind bij mij in de koelkast altijd van die leuke kleine pakjes, die schattige kleine pakjes zijn van Vita Coco en ze zijn heerlijk

IMG_3929 - kopie

Kokoswater is gezond! Waarom? Nou heel simpel! Kokoswater bevat van nature een hele hoop kalium, calcium, magnesium, natrium en fosfor. Het is het ideale sportdrankje na het sporten want het vult al je tekorten aan. Daarnaast is het super hydraterend, en vetvrij, je snapt dus wel dat ik na het sporten mij absoluut niet schuldig voel als ik zo een heerlijk  pakje neem!

Vita Coco is er in 5 verschillende smaken, namelijk kokos met:

IMG_3930 - kopie

  • Puur
  • Perzik & Mango
  • Passievrucht
  • Ananas
  • Acai & Granaatappel

Mijn favoriet? Absoluut de Ananas. deze smaakt heerlijk zomers! Ook de Perzik & Mango is erg lekker, nou eigenlijk, ze zijn allemaal super lekker!

Naast dat ze allemaal super lekker zijn is de verkrijgbaarheid ook heel erg makkelijk. Ik koop de pakjes bij mij om de hoek, gewoon bij Albert Heijn! De prijs? Die weet ik niet meer precies, volgens mij rond de EUR 1,75. Het is aan de dure kant, maar het is echt heel erg lekker en het is het waard!

Ben jij bekend met Vita Coco?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.