Viva la France: Disney

Disney
Na de race gingen we door naar Parijs om drie dagen door te brengen in Disney, maar eerst moesten we nog een lange autorit maken van Toucas Sollies naar Disney.

Eigenlijk ging die auto voorspoedig, ik sliep wat, had constant mijn Minnie Mouse oren op en na een rit van ongeveer een uur of 7 zagen we de eerste borden van Disney! We kwamen aan bij Davy Crocket en konden inchecken, na het inchecken gooide we de spullen in ons huisje en gingen we er vandoor op naar het Disneypark!

Omdat we half pension hadden reserveerde we eerst een tafel in het 1001 nacht gedeelte. Daarna gingen we wat attracties in en eigenlijk zaten we al snel te eten. We aten kebab, hummus en nog meer lekkere dingen toen we vol gepropt zaten. Liepen we nog wat door het park, pakte we nog een paar attracties en gingen we kijken bij de vuurwerkshow. Na de show gingen we naar ons huisje en al snel lagen we te slapen.

De volgende dag werden we vroeg wakker, vriendlief en ik besloten ontbijt te halen en na het ontbijt gingen we weer op weg naar het park. Dit keer besloten we de studio’s te bezoeken. Nadat ik uitgekwijld was bij de Pandora winkel en de overige winkels gingen we wat attracties in en hadden we een flinke lunch tijdens de actieshow. Na de show deden we nog een paar attracties en vervolgens gingen we eten in het Sana Fe hotel. Het hotel is amazing maar het eten! Mexicaans! En onbeperkt Nacho’s met kaas, je begrijpt….ik was een gelukkig mens.
Na het eten liepen we terug naar Disney, niet om het park in te gaan maar om in de Village te lopen. We liepen alle winkels in en waren nog het langste bezig in de lego winkel. Daarna liepen we de Starbucks in waar ik een Limited Edition mok haalde van het Disney park en hierna gingen we eigenlijk al weer op weg naar ons huisje en doken we redelijk vroeg onder de wol.

De volgende dag waren vriendlief en ik weer op tijd wakker dus haalde we weer het ontbijt. Na het eten werd de auto ingepakt de fietsen werden opgeladen en daarna gingen we nog even naar het park. De laatste attracties werden aangedaan, zo gingen we nog een keer in Buzz Lightgear en aten we nog een vette hamburger. Na de hamburger gingen onze vrienden nog een keer Space Mountain en wij zochten de verkoeling op. Daarna werden er flink wat kerstornamenten gekocht (want dat doe je als je in Disney bent en het is ruim 30 graden) en daarna was het weer tijd om richting de auto te gaan. Eerlijkheid biedt mij te zeggen, de parkeerplaats af van Disney heb ik niet meer meegemaakt want toen sliep ik al als Doornroosje.

En zo kwam er eigenlijk aan ons Frankrijk avontuur een eind! Op naar een nieuw avontuur

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.