Voedingsplan update #2

Blogplaatjes1_zps80dd7436
Vandaag weer een update van mijn voedingsschema.

Nogmaals vind ik het belangrijk om te zeggen dat het voedingsschema speciaal voor mij is ga ik niet vertellen wat ik precies allemaal eet, ik neem je mee in hoe wel mee in hoe ik mij voel en wat ik soms dacht want ik heb een hoop gedacht!

Week 5
Omdat ik te laat mijn afspraak had gemaakt voor het meten, moet ik iets langer door met mijn schema. In week 5 is dat niet zo een probleem, ook is dit de week dat we een weekend weg gaan naar Duitsland. Ik neem wat eten mee (zoals je hier kan lezen) en verder geniet ik van het weekend (zoals je hier kan lezen).

Week 6
De laatste week voor de Kerst, het is druk en we hebben een lunch van mijn werk, ik hou mij aan mijn voedingsschema, maar als we de kerstlunch op mijn werk hebben dan hou ik mij even niet aan het voedingsschema. Ik hou mij aan het schema tot zaterdag, dan is het kerstavond en mag ik ook genieten.

Week 7
Ik word na Kerst wakker en heb de griep, dit is balen! Ik voel mij gewoon niet goed! En als ik mij niet goed voel dan wil ik vet eten! De eerste dagen eet ik soep, maar daarna wil ik pizza en chocolade, na een dag of 4 lijk ik opgeknapt en is het oudejaarsavond, we eten netjes wat er op het schema staat in de avond zijn we bij vrienden en kan ik het niet laten om toch wat toastjes en een oliebol te nemen.

Week 8
Nieuw jaar, ik start vol goede mod weer met alles, het gaat goed, ik eet normaal volgens schema en voel mij ook gewoon een stuk beter! Ook ben ik weer volop aan het sporten! Dit voelt goed!

Op naar de volgende vier weken!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.