Voedingsschema #3

 photo 782A666E-2692-475E-9972-EAA5EB58DD8E_zpswufgrvtz.jpg
Vandaag weer een update over mijn voedingsschema, inmiddels zijn er drie maanden voorbij. Hoe is het de afgelopen 4 weken vergaan?

Ben je benieuwd naar de eerste update, klik dan hier en voor de tweede klik je hier. Ben je benieuwd waarom ik eigenlijk ben begonnen met een voedingsplan? Klik dan hier. Goed laten we verder gaan met week 9.

Week 9
week 9 loopt eigenlijk zoals week 8, ik suffer door, ik heb het idee dat ik stabiel blijf met mijn gewicht maar als ik bij FierceFitness een meting heb zien we toch resultaat yeah! Daar ben ik blij om!

Week 10
Ook deze week loop rustig door! We hebben het weekend een verjaardag en degene heeft speciaal groente en groentedip gehaald. Daar ben ik blij om en eet daar dan ook meer dan genoeg van, op zondag zijn we te vinden op de Cyclocross en ik merk dat ik te weinig gegeten heb, mijn lijf schreeuwt om eten. Gelukkig krijg die meer dan genoeg

Week 11
Nieuw schema! Team Banana voor de Win!! Ik ben dolblij met het bananenbrood dat ik regelmatig als tussendoortje heb! Een groot succes in huis hier!! Daarnaast zijn de bananenpannenkoeken ook steeds beter! Wel heb ik het moeilijk met het minderen van suikers en de snoeppot is nog steeds mijn grootste vijand! Als ik ook nog eens de “samenwerkingstroffee” met snoeppot win is het hek van de dam en ben ik los.

Week 12
Ik besluit om nog drie maanden door te gaan met voendingsschema’s. Ik ben bang dat ik zodra ik geen schema meer heb de controle kwijt ga raken, dus ik ga nog drie maanden door! Deze week is mijn vijand ook weer de snoeppot. Ook heb ik nog eens wat etentjes, bij eentje zelfs een buffetetentje, maar ik weet het aardig te beperken. Ook heb ik weer een meeting met de voedingscoach, ik ben niet veel afgevallen maar wel weer wat centimeters kwijt en ook dat is goed. Ik merk dat ik steeds meer rust krijg met eten, ik ben nog wel heel erg bezig met eten, maar het begint nu wat minder een obsessie te worden. Wel is de weegschaal nog een obsessie en als die (voor mijn doen) niet positief is kan ik daar ontzettend van balen.

Er is nog een hoop werk aan de winkel, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal, de obsessie van de weegschaal moet echt minder worden! Het is niet erg als je een keertje wat minder afvalt, ik merk het aan mijn kleding en dat is ook al goed. Zoals ik het nu opschrijf klinkt het heel makkelijk maar voor mij is het nog een hele strijd!

Op naar de volgende periode! Ik heb er zin in!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.