Voedingsschema #4

Blogplaatjes1_zps80dd7436
Het is een hele tijd geleden dat ik jullie een update heb gegeven over hoe het staat met mijn eten! Dus tijd voor een update!

In mijn eerste update (klik hier) heb ik uitgelegd waarom ik een voedingsplan heb gedaan, de eerste drie beschreef ik per week hoe het ging en nu is het tijd voor een gewone update, niet meer per week maar gewoon mijn valkuilen en hoe het gaat!

Ik had in eerste instantie een pakket voor drie maanden afgenomen bij Anniek, maar de laatste weken kwam er toch wat onzekerheid, bang om terug te vallen en bang om weer heel veel aan te komen. Ik besloot nog drie maanden aan mijn schema vast te plakken, zo had ik genoeg handvaten om het vol te houden als ik helemaal klaar ben.

En dus ik ging ik door met schema 4!

Schema 4 was wel wat lastiger vol te houden. Te veel leuke dingen. Inmiddels kan ik goed keuzes maken tussen goed en slecht maar het blijft soms lastig!
Ik merk dat ik, als ik niet goed in mijn vel zit, mij makkelijker laat verleiden door de slechte dingen!

Daardoor was er qua kilo’s in maand 4 niet heel veel eraf en stiekem baal ik daar van, maar er waren wel weer een paar centimeters minder! En daar ben ik wel blij om!

Het is nu wat lastiger! ik merk dat mijn lichaam genoeg heeft aan wat het binnenkrijgt. Ook merk ik dat ik niet zo goed tegen te veel koolhydraten kan, ik word dan moe en ben de hele dag duffig. Maar het komt goed!

Vol goede moed gaan we nu verder met periode 5! Periode 5 wordt misschien wel iets een van de lastigere periodes, mooi weer, lekker eten aan de andere kant! Als het erg warm weer is neig ik meer na het eten van salades! En dat is misschien weer goed!

Het gaat langzaam maar dat geef niet, ik weet dat ik op de goede weg ben!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.