Volgende doel :)

 photo IMG_6189_zpsjklc1nas.jpg
Goed, dit jaar wou ik een snelle 5km lopen, ik kan zeggen dat dat in Odijk is gelukt! Maar wat zijn mijn doelen voor april en mei?

April

Mijn volgende doel is vrij snel, ik ga namelijk 10 mijl in Antwerpen lopen, het doel daar? Nou heel “simpel” ik wil de 10 mijn binnen twee uur gelopen hebben.
Als “strijdplan” heb ik het volgende: Ik wil lopen met een gemiddelde pace van 7 minuten, als ik dat loop dan ben ik rond 1 uur en 10 minuten op het 10 kilometer punt, de laatste 6,1 kilometers heb ik nog ruim 50 minuten voor dat is haalbaar! Gaan we voor!
Aankomend weekend loop ik nog een loopje van 10 kilometer namelijk de rokjesdagloop! Ik heb er echt super veel zin in! Deze loop ga ik gewoon als lekkere training gebruiken! Nu nog hopen op echt rokjesdagweer!

Verder wil ik het wielrennen weer lekker oppakken gewoon even lekker een eindje fietsen en genieten. Dat zijn mijn doelen voor April, niet veel en haalbaar!

Mei

Dan komt mei aan en ik heb echt het idee dat mei echt een gekkenhuis gaat worden met best wel redelijk veel wedstrijden en leuke dingen.
We beginnen half mei met de Gemert City Run, een run waarvoor ik ben uitgenodigd, ik heb er super veel zin in! En heb ook al begrepen dat het een mooie run is! Ik ga gezellig met mijn vader en zusje op stap! Dus dat word feest!

Iets later loop ik 7,5 km tijdens de Marikenloop, naar deze loop kijk ik echt uit, gezellig met allemaal vrouwen. Ik heb de Marikenloop zelf nooit gelopen! En het is een PR parcour omdat het heel veel rechte stukken zijn. Dus ik vind het echt leuk (daarnaast kan ik nu eindelijk echt een PR zetten op de 7,5 kilometer).

Weer iets later is het Murphday in onze Box! Murph is een hero WOD en deze bestaat uit 1 mijl rennen (na die 10 mijl van april moet dat heel makkelijk zijn), 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 squats en daarna nog eens 1 mijl rennen.
Dit wordt heel zwaar maar wel heel leuk. Ik kijk er naar uit!

Verder ga ik natuurlijk door met kilometers maken op de wielrenfiets!

Hoe ziet jouw planning eruit?
Let me know!

XoXo

 

2 thoughts on “Volgende doel :)

  1. Aurelie

    Zoveel leuke doelen voor april en mei! Ik loop op 23 april ook de 10 miles in Antwerpen, dus wie weet zie ik je daar wel. Alvast heel veel succes met je voorbereiding! Jouw wedstrijdplan ziet er alvast haalbaar uit.

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.