Vrijdag favorieten: Summer edition

Al een hele tijd geleden schreef ik een favorietenblog en vandaag is het weer eens tijd voor een nieuwe blog, want wat zijn mijn favorieten op dit moment!

Lululemon Fast en Free Short 10″inch
Ik was heel sceptisch over Lululemon, want je betaalde heel veel voor een broek en was het dat wel waard? In Dubai vonden we een Lululemon outlet en toen was het hek van de dam! Want deze broeken zijn heerlijk! Ik heb inmiddels een lange, een driekwart en een korte broek en iedere week zit de korte broek op dit moment in de was! De uiteindes hebben geen naden en dat is heel fijn het broekje zit gewoon lekker, een uitgebreide review zal er nog een keer komen, ik durf alleen niet te vertellen wanneer.
628F8214-14B3-43FE-B7AF-D2CEC764F140
Tijgerprint jasje van IkBdruk
Ook het tijgerprint jasje ben ik blijer mee dan verwacht! Ik heb het jasje alleen niet aan tijdens het sporten, ik draag het jasje ontzettend veel op de fiets! Als ik naar mijn werk fiets! Echt ideaal! Het jasje kan ik makkelijk in mijn tas proppen als ik het niet nodig heb! Daarnaast is het jasje water bestendig! Dus een regenbui kan die handelen en laat het weer afgelopen week nou niet op en top zijn geweest qua weer, dus het jasje was erg vaak mee!


DBF73C6C-9E4D-4574-81C5-BE9392FE1A21
Garmin vivoactive 4S
Afgelopen mei ruilde ik mijn Garmin Forerunner 235 in voor de vivoactive 4S Rosegold. Hoewel ik ontzettend gehecht was aan mijn forerunner 235 was het een echt sporthorloge, de vivoactive is een iets fijner horloge en wat een vooruitging is dit voor mij! Ik kan alles tracken, meer dan mijn oude Forerunner, daarnaast ziet het er gewoon super fijn uit! Ik ben er ontzettendĀ  blij mee!IMG_2113

Brooks Adrenaline 20
Oktober 2019 verbaasde ik heel wat mensen, door mijn vertrouwde Asics GT 2000 in te ruilen voor de Brooks Adrenaline 19. Ik ben echt van never change a winning team maar dit kon ik niet laten want het was een mooie aanbieding. Al snel keek ik niet meer om naar mijn Asics schoenen en waren mijn Brooks de enige schoenen waar ik op liep! In juni kwamen de Brooks Adrenaline 20 uit in de zomerlijn (de winterlijn was er inmiddels al) en was ik verliefd geworden op witte met rosegouden details. Ik was zo blij toen ik ze in mijn handen had en ik ben nog blijer als ik ze aan mijn voeten heb! Ik heb er nog niet megaveel kilometers op gelopen (want ik heb ook nog de Adrenaline 19 waar ik nog steeds op loop). Maar als ik er op loop lijkt het wel alsof ik zweef! De demping is super fijn! Als ik ze aan heb lijkt het wel alsof elke stap bijna raak is, daarnaast wordt ik erg vrolijk van het feit dat ze (nog) zo wit zijn! Ik ben er blij mee en ik blijf lekker bij de Brooks Adrenaline hangen voorlopig!
IMG_1683
Kobo Libra H2O
Ik denk dat die iedere favoriete lijstje weer terug komt mijn Kobo Libra H2O! Ik heb deze gekocht toen mijn vorige kobo kapot was, maar ik ben zo blij dat ik hem heb! Ik heb hem bijna altijd bij mij! Omdat die zo fijn is, hij heeft knopjes en je kan gewoon swipen en hij is waterproof, nu zal ik hem niet gelijk in het zwembad neerleggen, maar het is wel fijn om te weten dat die tegen wat spetters kan!! Nu mijn boekenkast in dozen zit en ik dus niet bij bepaalde boeken kan ben ik blij dat ik hem heb! Zo kan ik toch nog lezen en aan mijn ontspanningsuurtjes komen!
Happyplanner
The Happy Planner
Ik begon mijn burn-out met een bullet journal, ik kon daar alles in, plannen, tekenen enz enz Inmiddels ben ik al een jaar overgestapt op The Happy planner, een nadeel, ze zijn ontzettend moeilijk verkrijgbaar in Nederland en er is regelmatig een run op als er een nieuwe collectie uit komt. En misschien maak dit het wel leuk, ik kan echt niet zonder mijn planner meer en alles wat er in staat staat er in! Zelfs vriendlief kijkt er op dit moment regelmatig in in verband met de verhuisplanning! Door te plannen breng ik rust in mijn hoofd en dat is iets wat ik weinig heb gehad de laatste weken.

De digitale communicatiemiddelen
Even facetimen met Margon, even bellen met Gaby en even skypen voor het werk. Door de corona zijn we er maar druk mee! Ik ben blij met deze middelen, hierdoor kan ik makkelijker contact houden met mijn vrienden!! Ik heb ze ontzettend gemist de afgelopen periodes, maar doordat de communicatie niet per postduif ging, konden Gaby en haar man oordelen of het kleed goed lag en kon ik met Margon sushi eten terwijl zij pannenkoeken at. Zo konden we toch fijn roddelen/kletsen terwijl we allemaal in onze veilige bubbel zaten!

Start van het Formule 1 seizoen Als laatste op mijn lijstje de start van het formule 1 seizoen, 3 maanden later dan gepland maar ik ben blij dat er weer sport is op zondag! Ik heb echt uitgekeken naar de eerste race van Oostenrijk, terwijl ik in het begin dacht, ik zal het niet missen! Maar des te dichter we bij die race kwamen des te meer zin ik kreeg om te kijken! De vraag is alleen, hoe lang ik er blij mee ben! Want ik denk dat ik het na 4 races achter elkaar behoorlijk zat ben! Maar goed voor nu! Ben ik er blij mee!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.