Waar ik het meest na uitkijk als alles weer gewoon is

48BA6CA6-A68A-4252-9A77-E9D2AE7ACC2EHet is een bizarre tijd, mensen ontwijken omdat je van ze houdt en ga zo maar door. Mochten de meeste maatregelen worden opgeheven dan heb ik mijn lijstje al klaar liggen wat ik ga doen.

Uit eten 
Misschien raar om op top te zetten, maar gewoon lekker uit eten, dat is wel iets wat ik mis. Nou is het echt niet dat ik iedere week uit eten ging en soms als we uit eten gingen aten we iets redelijk makkelijks. Maar ik mis het wel. Gewoon even gezellig weg. Dit is wel een van de dingen die ik wil doen.

Mijn ouders knuffelen
Ik zie mijn ouders nog met regelmaat, maar alles op gepaste afstand. Wij zijn van nature geen knuffelfamilie, maar ik merk wel dat ik het raar vind dat het niet kan. Als er iemand verdriet heeft kan je niet even knuffelen, je kan alleen maar zeggen: ach het komt wel goed! En in de meeste gevallen komt het ook wel goed! Maar het is gewoon raar, dus als alles weer normaal is geef ik eerst mijn ouders een fijne knuffel.

Lopen met de Loopgroep
Ik mis hardlopen met de loopgroep ontzettend! De maandagen zijn gewoon niet hetzelfde zonder de loopgroep, soms ging ik er echt niet met plezier heen, maar nu beloof ik plechtig dat ik de eerste maanden niet ga klagen! Gelukkig kunnen we nog wel hardlopen en krijgen we nog wel schema’s maar het is toch heel anders.

Een drankje op het terras
Dit is net zoiets als uit eten gaan, we doen het niet vaak maar heel af en toe gaan we een terrasje op om wat te drinken. Ik mis het in de zon zitten en mensen kijken, het in de zon zitten kan natuurlijk nog in de tuin, maar mensen kijken, de lopen niet heel veel mensen langs bij onze tuin,

Naar de meubelboulevard
Dit klinkt heel stom! Maar we hebben natuurlijk een nieuw huis gekocht en ik vind het dan fijn om inspiratie op te doen, sowieso hebben we nog wat meubels nodig, maar doordat er van die strenge regels zijn kunnen we moeilijk met zijn tweeën naar binnen en dat is stom! We snappen het natuurlijk wel maar toch vinden we het niet leuk!

Afspreken met vrienden en vriendinnen
Vlak voor de maatregelen kwamen had ik een afspraak staan om uit te waaien met een vriendinnetje. Dat is er nog niet van gekomen. Vlak voordat de maatregelen kwamen heb ik nog de mazzel dat ik met een vriendinnetje naar de musical kon, een dag later kwamen de maatregelen. Dus ik heb geluk gehad. 

Naar de kapper Ik heb het geluk dat ik nog geen mega veel grijze haren heb, en dat ik highlighs in mijn haar heb dus het valt niet echt mega op dat mijn uitgroei verschrikkelijk is. Maar de puntjes moeten hoognodig bijgeknipt worden. Gelukkig is mijn haar lang van zichzelf en valt het niet op. Maar ik mis de kapper! 

Wielrennen en taart eten 
Ik ben en gezelligheidswielrenner, ik vind een kilometer of 40-50 meer dan genoeg! En het liefst wil ik tussendoor nog een tussenstop voor cola en taart. Ik fiets ook bijna nooit alleen met vriendlief en tijdens het fietsen vertel ik meer dan dat we samen thuiswerken. Ik ben een kletskous op de fiets. Ik kan ook heerlijk klagen, maar dat is weer anders.

Op vakantie 
Al mijn vakanties en weekendjes weg zijn geannuleerd. Niet dat dat nu erg is want je gezondheid gaat voor, maar stiekem een klein beetje balen! Want ik zag er wel naar uit. Er staat nog een weekendje weg gepland maar ik hou mij al voor dat deze niet doorgaat, dan kan het ook niet tegenvallen! Ik zie in 2020 geen een vakantie doorgaan (sorry voor deze neerslachtige mededeling). Dus ik denk dat we 2021 maar lekker gaan reizen!

Wat ga jij als eerste doen als de maatregelen wegvallen?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.