Wat ik meenam naar de Dam tot Dam

 photo IMG_7888_zpsifb4kdiy.jpg

Het is nu (terwijl ik dit tik) zaterdag, morgen is voor mij de Dam tot Dam. Als jullie dit lezen weten we of ik het gehaald heb of niet (laten we er vanuit gaan dat ik het gehaald heb). Vandaag laat ik zien wat ik allemaal meenam.

Al mijn spullen zitten in deze Nike Running Rugzak. Deze rugzak heb ik twee jaar geleden gekocht toen we naar Dubai gingen. Tot de dag van vandaag wordt die nog super vaak gebruikt! De tas was toen iets van EUR 60,- (weet het niet meer precies) maar we gebruiken hem iedere week wel minimaal 1x. De spullen die ik meeneem en aanheb!

 photo IMG_7886_zps1vbnxknx.jpg

Oke, ik heb natuurlijk het shirt van ENRA verzekeringen aan mt mijn startnummer, ik draag een short van Nike en mijn sokjes zijn van Asics, helaas zijn ze iets groen geworden door de wielrenspullen van Vriendlief, maar dat geeft niet want ze zitten nog steeds lekker!
Mijn schoenen zijn ook van Asics, ze lopen heerlijk en ik wil niet meer zonder ze.

Ik draag een SpiBelt met lusjes voor energiegels, die neem ik ook mee, Energiegels, ik heb er twee van AA bij mij. Ik hoef er eigenlijk maar 1 te gebruiken maar een extra is niet erg! De gels smaken absoluut niet lekker maar ze werken wel en dat is wel zo prettig. In mijn Spibelt zit mijn iPhone 6 met mijn muziek zodat ik die kan luisteren als het zwaar is. Ik neem mijn gewone oortjes mee mocht ik het echt niet redden kan  ik iemand bellen (vorig jaar belde ik Linda bij km punt 13, misschien dit jaar bij 14 ;)).
Ook draag k mijn hartslagmeter ik vind het fijn om, vooral bij de eerste helft, te weten wat mijn hartslag is zodat ik niet te hard ga, mijn hartslagmeter is verbonden aan mijn Nike+ horloge. Die is opgeladen en klaar voor gebruik!
Als laatste heb ik een haarbandje van NIke met Go like hell erop. Ik had geen rood of blauw dus is het een bescheiden zwarte geworden.

En dan heb je de finish gehaald

 photo IMG_7887_zpsm3clyylx.jpg

Ik wil graag wat warms aan maar ook wat comformtabels! Dus heb ik een lange tight en trui mee. Zo koel ik niet teveel af een paar droge sokken en een paar schone schoenen.

Wat neem ik nog meer mee?
In mijn tas zit een Poncho van Nike deze heb ik al een aantal jaar en is heerlijk warm en kan ik lekker in weg duiken.
Een regenponcho deze tip kreeg ik om warm te blijven bij de start, ik heb daar altijd een voorraad van liggen dus gooi ik die erin.
Bananen voor de extra energie. Ik neem er twee mee.
Een pakje chocolmelk als hersteldrank (en omdat het gewoon lekker is
Een bidon met water om het vocht bij te vullen.

Dit is alles wat ik bij mij had. Wat hadden jullie bij je?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.