Wat neem ik mee met mijn duurloop

 photo IMG_3584_zpsdmcl9sng.jpg
Duurlopen, in het begin vond ik het maar niets!Een zak water op je rug en lange lopen, nee ik vond het echt niets! Tegenwoordig kan ik er wat beter mee omgaan en vind ik de lange lopen absoluut niet erg! Zeker niet met een rugzak waar best wel wat in kan! Vandaag laat ik zien wat ik allemaal meeneem. dus eigen een what’s in mij (Camel)bag

 photo IMG_3582_zpsqcqxhal9.jpg
Kalenji Trailrunning rugzak
Mijn Kalenji Trailrunning rugzak heeft een waterzak van twee liter en ik ben er super blij mee, ik kreeg hem voor de Kerst afgelopen jaar van mijn zus en ik ben er zo blij mee, de tas is handig en er kan gewoon genoeg in! Makkelijk schon te houden en betaalbaar! I love it.

 photo IMG_3581_zpsopdqkyzp.jpg
Regenjack
Ik neem meestal een regenjasje mee, deze is van Puma en is super licht! Een heel fijn jasje. Ik vouw hem op en meestal komt die mijn tas niet uit, wat natuurlijk prettig is. Maar mocht het wel gaan regenen, dan heb ik het natuurlijk mee!

 photo IMG_3579_zpsrlrtlgrt.jpg
Gelletjes en snoepjes
Als ik een lange loop heb, neem ik altijd gelletjes of snoepjes mee, de snoepjes zijn van Powerbar, deze zijn super lekker, als ik met de snoepjes loop dan neem ik meestal iedere 2 km een snoepje.
Gelletjes, ik heb nog geen gelletje gevonden waarbij ik zeg JAMMIE lekker, deze moet ik nog steeds vinden. Op dit moment op dit moment ben ik tevreden met het de gels van AA. Niet super lekker maar ik hou ze wel binnen.

 photo IMG_3583_zpsnvv2lwqg.jpg
Zakdoekjes
Toen Gaby mij de tip gaf om zakdoekjes mee te nemen dacht ik eerst ehm…..waarom? Maar al snel was duidelijk (voor mij dan) waarom je zakdoekjes in je tas mee moet nemen. Tijdens het lopen is er een kans dat je een snotneus krijg of wat anders, kijk in de winter is dat natuurlijk geen probleem want dan heb je mouwen, maar in de zomer heb je geen mouw! Dan gebruik je dus zakdoekjes.

 photo IMG_3580_zps1ih1lphs.jpg
Muziek
Tijdens mijn duurlopen heb ik altijd muziek op! Sinds kort hebben ze van Skyradio Running Podcasts en deze zijn echt super fijn!!! Ik download ze en ga op pad. Soms neem ik mijn iPod Shuffle mee, alleen dan moet ik een hoofdtelefoon met snoertjes meenemen en dat vind ik soms niet zo fijn rennen. Daarom neem ik altijd mijn draadloze oordopjes van Avanca mee. Ik ga hier binnenkort nog een uitgebreidere review van schrijven maar ik kan je vast verklappen ik ben er dol op.

 photo IMG_3578_zpsd4ijbjrf.jpg
TomTomSpark + hartslagmeter
Ik kan niet meer zonder mijn TomTomhorloge. Ik kan sowieso niet meer zonder hardloophorloge rennen. Ik ren al zo een twee jaar met horloge en vind het gewoon fijn om te weten waar ik aan toe ben. Daarnaast hou ik graag van cijfertjes en wil ik vooruitgang zien dus heb ik mijn TomTom mee, het fijne van dit horloge is dat ik de afstand die ik wil lopen in stel en als ik op 50% zit geeft die dit aan doormiddel van een trilsignaal, soms loop ik gewoon een stuk langs het kanaal en na 50% kan ik dan omdraaien en weer terug rennen. Niet altijd even leuk, maar je weet altijd hoe ver je moet.

Dit neem ik eigenlijk altijd mee in mijn tas (behalve mijn horloge die zit natuurlijk om mijn pols. Wat neem jij mee tijdens je duurloop?

XoXo

2 thoughts on “Wat neem ik mee met mijn duurloop

 1. Ruud Lammers

  Leuk verhaal. Zelf neem ik op mijn 10km duurloop nooit iets mee. Merk ook niet dat ik het nodig heb. Waarschijnlijk is het wel verstandig te doen als ik meer ga lopen.

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Zeker als je meer gaat lopen is het verstandig, of als het erg warm is, is het ook handig.Bij Decathlon zijn de tassen prima en zitten super lekker!

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.