wat nu naar al die races?

IMG_2597-111sdfsd
Foto: Sjanzarazzi – Janneke Poort fotografie

Een kwart marathon in Egmond, CPC, Zandvoort Circuit runeen halve marathon, Marikenloop, loop door Houten en twee keer toe de ladiesrun (5km en 10 km). Best een succesvol eerste gedeelte van mijn hardloopjaar, maar wat zijn mijn plannen voor het volgende hardloopgedeelte? Ik heb nu even een kleine break genomen van het hardlopen en van mijn schema, gewoon even een stukje lopen als ik wil is goed genoeg voor dit moment. Maar vanaf 1 juli (dus nog heel even) ga ik weer een nieuw schema oppakken.

Voor het najaarseizoen heb ik helemaal niet veel gepland want ik wil kijken wat er op mijn pad komt, heb ik ergens zin in dan heb ik ergens zin in maar anders, nee geen probleem. Op dit moment staan er vier “wedstrijden” gepland.

Als eerste zou ik aanwezig zijn bij de Color Run. Waarom? Omdat we een unicorn medaille krijgen! Ik ga deze echt niet voor een tijd lopen, ik ga gewoon gezellig lopen! Absoluut geen druk of iets dergelijks, maar gewoon lekker gekleurd worden tijdens een feestje.

Ook zal ik aansluiten bij de Damloop! En dit jaar niet alleen samen met vriendlief lopen wij allebei de Dam tot Dam! Het is altijd super drk maar deze loop blijft mij gewoon trekken! Het zou leuk zijn als ik mijn PR van de 10 mijl verbreek maar het is ook gewoon leuk als ik mijn parcour PR verbreek. Mijn PR op de 10 mijl staat op 1.53.58. Mijn damloop staat op 2.10.17, dat is zeker te verbreken, mijn PR op de 10 mijl zal wat lastiger zijn, maar is zeker haalbaar.

In november ga ik een weekend weg met mijn zus, dit staat al een jaar gepland. We gaan naar Nijmegen en veel zullen weten dat in november de 7heuvelen in Nijmegen is. Nu ga ik de 7 heuvelen nacht lopen en de 7 heuvelen dag! Ik loop dus op zaterdag de 7km en de volgende dag loop ik 15km! Dit is voor mij echt een uitdaging want twee dagen achter elkaar lopen vind ik best wel spannend!

Qua schema pak ik mijn halve marathon schema erbij die ik verbouw tot een schema van 15 km, het houdt in dat ik weer 3x in de week ga proberen te lopen, waar ik tijdens mijn halve marathon tainingen regelmatig mijn intervallen oversloeg zal ik dat dit keer absoluut minder doen.

Ik heb er zin in! En ik ben klaar om fris en fruitig aan het najaarseizoen te starten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.