We Own The Night: The Day After

2014-06-09 22.29.56

Nadat we We Own The Night Hadden gelopen gingen we naar huis waar ik snel een douche nam en vervolgens mijn bed in dook, maar we hebben ook een day after We Own The Night

Op wonderbaarlijke wijze was ik om 8 uur wakker, ik strompelde naar beneden en het enige wat er door mijn hoofd ging was auw chips, mijn knie, want hel wat deed die zeer, maar als ik eenmaal op gang was ging het wel weer. Rustig aan, ik was de trap af pakte mijn We Own The Night ketting en liep naar boven vriendlief was ook wakker.

Gelijk begon ik honderuit te praten over hoe We Own The  Night, het werd mij niet in dank afgenomen want hij wilde eigenlijk nog slapen. Maar dat kon niet meer door mijn gepraat, uiteidelijk gingen we maar ontbijten want dan hield ik even mijn mond. Rond 11 uur vertrokken we weer naar boven waar vriendlief autosport keek en ik mijn ogen sloot voor een uur, ik was eigenlijk nog wel moe.

Mijn knieen deden nog steeds zeer, ik hing in de tuin en ook daar had ik moeite met het open houden van mijn ogen. Ik dommelde continu en toen ik de was had opgehangen ben ik op de bank gaan liggen en weer gaan slapen.

Zoals je las Ownde ik zaterdag nacht maar zondag ownde de nacht mij.

XoXo

2 thoughts on “We Own The Night: The Day After

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.